Η πίεση της Ανόρθωσης που... βοηθά τον ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Κάργας.

i

©intime

Η πίεση της Ανόρθωσης που... βοηθά τον ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 14:22 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 28.06.2023

Ο Γιάννης Κάργας σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και να ντυθεί με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Ο ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει στον Γιάννη Κάργα με τον παίκτη εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα να είναι εκτός ομάδας και πλέον φτάνει η ώρα που θα λυθεί το συμβόλαιο του, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Δικέφαλο.

Μάλιστα, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει στα χέρια του και τρεις προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του. Πιο συγκεκριμένα, Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα και Ανόρθωση ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Ωστόσο, όπως φαίνεται ο κυπριακός σύλλογος είναι αυτός που τον πείθει να φορέσει τη φανέλα του.

Η Ανόρθωση του προσφέρει ένα σημαντικό συμβόλαιο, καθώς οι συνολικές απολαβές μπορεί να φτάσουν το ένα εκατομμύριο. Όπως γίνεται κατανοητό αυτό έχει επισπεύσει τις διαδικασίες λύσης του συμβολαίου του, αφού από την στιγμή που η πρόταση τον ικανοποιεί δεν έχει λόγο να παραμένει στον ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο Δικέφαλος δεν σκοπεύει να μπει εμπόδιο και η λύση του συμβολαίου ανάμεσα στον Κάργα και τους «ασπρόμαυρους» δεν αναμένεται να αργήσει ιδιαίτερα. 

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έγραψε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ 13 συμμετοχές που μεταφράστηκαν σε 999 αγωνιστικά λεπτά.