Η πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε 11 εκατομμύρια followers μετά το χωρισμό τους

Κριστιάνο Ρονάλντο - Ιρίνα Σάικ

i

Κριστιάνο Ρονάλντο - Ιρίνα Σάικ/ ©Intime

Η πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε 11 εκατομμύρια followers μετά το χωρισμό τους

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:02 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 21.03.2023

Η Ιρίνα Σάικ μετά το χωρισμό της από τον Κριστιάνο Ρονάλντο «αποχαιρέτησε» και εκατομμύρια followers στο instagram.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν τη σχέση του με την Χεορχίνα Ροντρίγκες ήταν ζευγάρι με την Ιρίνα Σάικ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά με το 28χρονο μοντέλο, την 5χρονη Αλάνα Μαρτίν και την Μπέλα Εσμεράλντα το 2022. Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι αποκάλυψε τον περασμένο Οκτώβριο ότι περίμενε δίδυμα, αλλά δυστυχώς ο γιος τους πέθανε στη γέννα στις 18 Απριλίου.

Ο «CR7» ήταν σε σχέση με την Ιρίνα Σάικ για πέντε χρόνια, από 2010 έως το 2015. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και το μοντέλο από τη Ρωσία γνωρίστηκαν στη Μαδρίτη όταν ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πήρε μεταγραφή από την Μάντσεστερ στη Ρεάλ

Τον Ιανουάριο του 2015 και έπειτα από περίπου πέντε χρόνια μαζί ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Ιρίνα Σάικ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Οι φήμες λένε ότι η Ρωσίδα καλλονή ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί, αλλά εκείνη την εποχή, ο «CR7» δεν ήθελε περισπασμούς μακριά από το ποδόσφαιρο.

Επίσης λεγόταν ότι το ζευγάρι διαπληκτίστηκε αφού η Σάικ αποφάσισε να μην παρευρεθεί στο πάρτι γενεθλίων της μητέρας του Ρονάλντο. Μετά το τέλος της σχέσης τους, το μοντέλο από τη Ρωσία είπε στους θαυμαστές να την κάνουν unfollow αν «την ξέρουν μόνο ως πρώην κοπέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο».

Μετά από αυτό η Σάικ έχασε 11 εκατομμύρια ακόλουθους μέσα σε 24 ώρες, που ήταν περίπου το 75% του συνολικού αριθμού των ακολούθων της εκείνη την εποχή.

Αυτή τη στιγμή η Σάικ έχει πάνω από 21 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει 564 εκατομμύρια followers.