Η Ρεάλ Μαδρίτης τοποθετεί εξωπραγματική ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Μπέλιγχαμ

Τζουντ Μπέλιγχαμ και Λίον Γκορέτσκα

i

©Photo by Alex Gottschalk/DeFodi Images via Getty Images

Η Ρεάλ Μαδρίτης τοποθετεί εξωπραγματική ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Μπέλιγχαμ

Κώστας Τσιακλής 21:45 - 05.05.2023

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Οι «μερένγκες» έχουν άγριες διαθέσεις και θα τοποθετήσουν μια εξωπραγματική ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Άγγλου μέσου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να κάνει δικό της τον μέσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλιγχαμ, και προτίθεται να του προσφέρει ένα μεγάλο συμβόλαιο ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης του θα είναι εξωπραγματική αφού θα έχει αξία 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Τις προηγούμενες μέρες ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έκανε γνωστό ότι η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπέλιγχαμ από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Ιταλός ρεπόρτερ ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Ρεάλ και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως έχει προγραμματιστεί και συνάντηση με τον γερμανικό σύλλογο για να επέλθει και η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

Την Παρασκευή (05/05) ένα ρεπορτάζ της SER Deportivos φέρνει στο φως της δημοσιότητας κάποιες οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας. Όπως αναφέρεται η Ρεάλ θα προσφέρει συμβόλαιο έξι ετών στον Μπέλιγχαμ, κάτι που θα τον κρατήσει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μέχρι το 2029.

Η ανάρτηση του Μπέλιγχαμ το 2019 που δεν θα ευχαριστήσει τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

10:55 - 04.05.2023

Η ανάρτηση του Μπέλιγχαμ το 2019 που δεν θα ευχαριστήσει τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Άγγλος μέσος που όπως όλα δείχνουν είναι πολύ κοντά στο να φορέσει την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, πίσω στο 2019 δεν είχε διστάσει να τιμήσει τον θρύλο της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι στο Twitter.

Επιπλέον οι απολαβές του νεαρού Άγγλου αναμένεται να τον κάνουν τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη των «μερένγκες», πίσω μόνο από τον Έντεν Αζάρ που αμοίβεται με περίπου 430 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα. Τέλος η Ρεάλ σκοπεύει να κρατήσει μακριά τις υπόλοιπες ομάδες από την απόκτηση του Μπέλιγχαμ αφού θα τοποθετήσει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ.

Για τον ποδοσφαιριστή είχαν ενδιαφερθεί Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, με τους «κόκκινους» να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια αναφορά για το αν έκαναν πίσω οι «πολίτες». Η μεταγραφή του Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ αναμένεται να ολοκληρωθεί με ένα ποσό άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μπέλιγχαμ βρίσκεται στη Μπορούσια Ντόρτμουντ από το καλοκαίρι του 2020, όταν και μεταγράφηκε από τη Μπέρμιγχαμ με 25 εκατομμύρια ευρώ. Ο 19χρονος χαφ έχει καταγράψει συνολικά 130 συμμετοχές με τους «Βεστφαλούς», με απολογισμό 21 γκολ και 25 ασίστ. Τη φετινή σεζόν ο Μπέλιγχαμ έχει 40 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με 11 γκολ και επτά ασίστ.