Η Ρέξαμ του «Deadpool» τα κατάφερε: Επέστρεψε στη League Two κι έγραψε ιστορία (vids)

Ράιν Ρέινολντς

i

PrtScr

Η Ρέξαμ του «Deadpool» τα κατάφερε: Επέστρεψε στη League Two κι έγραψε ιστορία (vids)

Κώστας Τόπας 08:45 - 23.04.2023

Η Ρέξαμ του Ράιν Ρέινολντς και του Ρομπ ΜάκΕλχενι επικράτησε της Μπόρχαμ Γουντ και με αυτόν τον τρόπο κατέκτησε τον τίτλο της National League αλλά κι εξασφάλισε την επιστροφή της στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας έπειτα από15 χρόνια.

Μεγάλες στιγμές στην ιστορία της ζει η Ρέξαμ, καθώς επικράτησε 3-1 της Μπόρχαμ Γουντ, κατέκτησε τον τίτλο της National League και επέστρεψε στη League 2 (τέταρτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου) μετά από 15 χρόνια.

Ολα αυτά δύο χρόνια αφότου οι διάσημοι ηθοποιοί Ράιαν Ρέινολντς (Deadpool) και Ρομπ ΜακΈλχενι (It's Always Sunny in Philadelphia) αγόρασαν την παλαιότερη ομάδα της Ουαλίας, άμεσος στόχος ήταν η επιστροφή στην τέταρτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η νίκη που σφράγισε την επιτυχία της Ρέξαμ ήρθε κόντρα στην Μπόρχαμ Γουντ και μάλιστα με ανατροπή 3-1, με τον απόλυτο σταρ και στράικερ της ομάδας, Πολ Μάλιν, ο οποίος βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, οι κάμερες «συνέλαβαν» τον ΜάκΕλχενι να λυγίζει και να δακρύζει από τη συγκίνηση, ενώ οι χιλιάδες ένθερμοι φίλοι της ομάδας εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Ρέισκορς» για να χαρούν με την ψυχή τους αυτή την τεράστια επιτυχία της ομάδας τους.