Η Ρεμς «πάγωσε» την Παρί Σεν Ζερμέν δευτερόλεπτα πριν τη λήξη (1-1)
i

Νεϊμάρ στο έδαφος / Tnani Badreddine/DeFodi Images via Getty Images

Η Ρεμς «πάγωσε» την Παρί Σεν Ζερμέν δευτερόλεπτα πριν τη λήξη (1-1)

Sportal newsroom 23:55 - 29.01.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν κρατούσε το προβάδισμα μέχρι το 90+6, όμως η Ρεμς βρήκε τον τρόπο να παγώσει το «Παρκ ντε Πρενς» και να κλέψει έναν σημαντικό βαθμό.

Με ένα και μοναδικό γκολ, η Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε κοντά στο να πάρει τη νίκη κόντρα στη Ρεμς, για την 20η αγωνιστική της Ligue 1, όμως η αντίπαλος της «πάγωσε» το Παρκ Ντε Πρενς (1-1) και έκλεψε έναν σημαντικό βαθμό, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Η φιλοξενούμενη είχε βάλει δύσκολα στους παίκτες του Γκαλιτέ, αφού στο πρώτο ημίχρονο είχε ολοκληρωτικό έλεγχο στο ματς. Οι «Παριζιάνοι» ωστόσο μάζεψαν τα κομμάτια τους και με τον Νεϊμάρ στο 51ο λεπτό έφτασαν στο γκολ, το οποίο έπρεπε απο το 59’ και έπειτα να υπερασπιστούν με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Βεράτι. Δυστυχώς για τους ίδιους ο Μπαλγκούν δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα για τη Ρεμς, κάνοντας το 1-1 λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

Νωρίτερα η Μπρεστ ήταν καταιγιστική απέναντι στην Ανζέρ, επικρατώντας με 4-0, την ώρα που η Λυών επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Αζαξιό, έχοντας ωστόσο δρόμο προκειμένου να φτάσει σε ευρωπαϊκή τροχιά.