«Η Σίβασπορ έκανε πρόταση στον Πέλκα»

Δημήτρης Πέλκας

i

©Intime

«Η Σίβασπορ έκανε πρόταση στον Πέλκα»

Η Σίβασπορ έκανε πρόταση στον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Δημήτρης Πέλκας, μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στη Χαλ, αλλά και το διαφαινόμενο τέλος του από τη Φενέρμπαχτσε, η οποία δεν ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης που κατείχε. 

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ότι η Σίβασπορ φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον Δημήτρη Πέλκα, καθώς η ομάδα της Σεβάστειας θέλει να τον αποκτήσει, προκειμένου να ενισχυθεί στον χώρο της επιθετικής γραμμής.  

Επίσης στη Σίβασπορ αγωνίζεται ο Χάρης Χαρίσης, ενώ μέχρι πρότινος έπαιζε και ο Δημήτρης Γούτας, με το συμβόλαιό του δεύτερου να τελειώνει φέτος και να μένει ελεύθερος.

Μάλιστα παλιά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Έλληνας διεθνής είχε στα χέρια του πρόταση από την Πεντίκσπορ που προβιβάστηκε φέτος στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός με τη Χαλ αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος, σκοράροντας δυο γκολ και μοιράζοντας μια ασίστ.

Το 2020 ο Δημήτρης Πέλκας έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενερμπαχτσέ. Μετά από μία εκπληκτική πρώτη σεζόν με τα «καναρίνια» έχοντας γκολ και οκτώ ασίστ σε 35 αναμετρήσεις, η άφιξη του Βίτορ Περέιρα την επόμενη χρονιά δυσκόλεψε τη ζωή του 29χρονου Έλληνα μεσοεπιθετικού στη Φενέρ

Ο πρώην Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, δεν τον υπολόγιζε στα βασικά πλάνα του, αλλά όταν προέκυψε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία η εικόνα του άλλαξε και μέχρι τον τραυματισμό του θύμισε τον παλιό του εαυτό σκοράροντας σημαντικά γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άλλοτε αρχηγός του ΠΑΟΚ πήγε στην Πόλη τον Οκτώβριο του 2020 και αμέσως έγινε ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας για να εκτοξεύσει την αξία του σε λίγους μήνες (από τα 2,2 εκατ. στα 7 εκατ.) και να προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από άλλες χώρες.