Η... θέση της Μπενφίκα για Ντάντας και οι σκέψεις του ΠΑΟΚ

Η... θέση της Μπενφίκα για Ντάντας και οι σκέψεις του ΠΑΟΚ

Όλα τα δεδομένα για τον Πορτογάλο που ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει για ακόμα μια χρονιά στη Θεσσαλονίκη.

O Ζοσέ Μπότο βρίσκεται στην Πορτογαλία και είχε ραντεβού με την Μπενφίκα και τον Ρουί Κόστα, για την υπόθεση του Τιάγκο Ντάντας, τον οποίο είναι γνωστό πως ο Δικέφαλος θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ του και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ, με δεδομένη την επιθυμία του ίδιου και του ποδοσφαιριστή ξεκίνησε την κουβέντα για την επέκταση του δανεισμού, με τους «αετούς» να μην δείχνουν αρνητικοί σε πρώτη φάση. 

Ωστόσο έχει και η ίδια τη δική της στρατηγική αναφορικά με τις πωλήσεις, άλλωστε αποτελεί ένα από τα κορυφαία selling club σε όλη την Ευρώπη, και ιδανικά θα ήθελε στο νέο δανεισμό να συμπεριληφθεί οψιόν υποχρεωτικής αγοράς, στη συμφωνία νέου δανεισμού. 

Το συγκεκριμένο κομμάτι θα πρέπει να συζητηθεί, και να αναλυθεί ενδελεχώς, όπως είναι κατανοητό, από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, προκειμένου να εξεταστούν όλες οι παράμετροι μιας τέτοιας κίνησης. 

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι σε επίπεδο κλίματος και προθέσεων, στην πρώτη επαφή υπήρξε θετικό κλίμα, όπως και σε επίπεδο προθέσεων, αν και για το πρακτικό κομμάτι της μεταγραφής υπάρχει ακόμα… μέλλον!