Η UEFA σε γκέλα ολκής «αποκάλυψε» το ζευγάρι του τελικού!
i

©print screen

Η UEFA σε γκέλα ολκής «αποκάλυψε» το ζευγάρι του τελικού!

Sportal newsroom 20:51 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 17.05.2023

Η UEFA προέβη σε μία επική γκάφα, αφού καταλάθος έβγαλε το ζευγάρι του τελικού του Champions League, το οποίο είναι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης με την Ίντερ.

Ο τελικός του Champions League πλησιάζει, καθώς ο πρώτος φιναλίστ έχει ήδη μαθευτεί και αναμένεται να βγει και ο δεύτερος, με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι να «μάχονται» σήμερα (17/5) για το δεύτερο εισιτήριο για την Κωνσταντινούπολη. 

Στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1, με τον Βινίσιους να ανοίγει το σκορ και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να ισοφαρίζει το παιχνίδι. Στον άλλον ημιτελικό η Ίντερ ήταν εκείνη που πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Οι «νεραζούρι» με συνολικό σκορ 3-0 πέρασαν το εμπόδιο της «γειτόνισσας» Μίλαν και προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης μετά το 2010. Όπου εκεί είχαν αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου στο Santiago Bernabeu και την είχε κερδίσει 2-0 χάρη στα δύο γκολ του Μιλίτο. 

Η UEFA λοιπόν λίγες ώρες πριν το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι, αποφάσισε να... μας βγάλει από την αγωνία και να μας ανακοινώσει τον δεύτερο φιναλίστ. Συγκεκριμένα θέλησε να κάνει δώρο σε μερικούς τυχερούς φιλάθλους εισιτήρια για τον τελικό και καταλάθος αποκάλυψε ότι η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα είναι αντίπαλος της Ίντερ.