Η χριστουγεννιάτικη ανάρτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ προκάλεσε αντιδράσεις
i

Σαλάχ/©Twitter

Η χριστουγεννιάτικη ανάρτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ προκάλεσε αντιδράσεις

Ανδρέας Σερεβέτας • 13:34 - 26.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Αρκετοί μουσουλμάνοι στράφηκαν εναντίον του επιθετικού της Λίβερπουλ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πόζαρε με τη σύζυγό του Magi και τις κόρες τους Makka, Kayan μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, φορώντας ασορτί πιτζάμες. Στη συνέχεια ανάρτησε τη σχετική φωτογραφία στο instagram και στο twitter, γράφοντας στη λεζάντα: «Καλά Χριστούγεννα». 

Το γεγονός εξόργισε αρκετούς μουσουλμάνους γιατί δεν γιορτάζουν τα Χριστούγεννα. Θεωρούν ότι το ίδιο όφειλε να κάνει και ο Σαλάχ. Ένας εξ αυτών έγραψε: «Είμαι οπαδός της Λίβερπουλ από τότε που γεννήθηκα, αλλά θα σταματήσω να υποστηρίζω τον σύλλογο επειδή γιορτάζετε τα Χριστούγεννα με τους Χριστιανούς. Μόλις με έχασες ως θαυμαστή Μο Σαλάχ. Αντίο σας!» 

Όμως η φωτογραφία άρεσε σε πολλούς άλλους που έσπευσαν να υποστηρίξουν τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή. Παραθέτουμε τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια: «Είσαι ο Αφρικανός GOAT». «Για εμάς είσαι ο Λιονέλ Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Κιλιάν Εμπαπέ μαζί. Απολαύστε τον». 

Η... κατάρα

Άλλοι ισχυρίζονται ότι η ετήσια χριστουγεννιάτικη ανάρτηση του Σαλάχ είναι κατάρα για τη Λίβερπουλ. Το 2020 ανέβασε μία αντίστοιχη φωτογραφία στα social media και στη συνέχεια η Λίβερπουλ απέτυχε να νικήσει σε οκτώ εντός έδρας αγώνες! Πάντως η συγκεκριμένη ιστορία δεν φάνηκε να τον πτοεί.