Θυμάστε τον φωτεινό πίνακα που έκανε... σβούρες στο Καυτανζόγλειο; Τον σταμάτησαν σε λάθος θέση! (pics)

Ο φωτεινός πίνακας στο Καυτανζόγλειο

i

© PrtScr

Θυμάστε τον φωτεινό πίνακα που έκανε... σβούρες στο Καυτανζόγλειο; Τον σταμάτησαν σε λάθος θέση! (pics)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:40 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:03 - 01.10.2023

Ο Ηρακλής υποδέχτηκε την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Καυτανζόγλειο, με το highlight της αναμέτρησης να είναι ο... φωτεινός πίνακας του γηπέδου.

Όπως θυμάστε, τον περασμένο Μάρτιο ένα από τα θέματα που βρισκόντουσαν στο επίκεντρο της επικαιρότητας ήταν ο φωτεινός πίνακας στο Καυτανζόγλειο, ο οποίος στριφογύριζε ανεξέλεγκτα λόγω των δυνατών ανέμων στην περιοχή. Συγκεκριμένα, ο Βαρδάρης στη Θεσσαλονίκη και ο δυνατός αέρας δημιούργησε αρκετά προβλήματα σε όλη την περιοχή, με την εικόνα του Σταδίου να προκαλεί... θλίψη.

Στη σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Ηρακλή και Αναγέννηση Καρδίτσας στη Super League 2, ο φωτεινός πίνακας στο Καυτανζόγλειο πρωταγωνίστησε για ακόμη μία φορά.

Μπορεί τώρα να μην περιστρέφεται, αλλά η θέση που τον σταμάτησαν δεν την λες και σωστή. Όπως διακρίνεται ξεκάθαρα κι από τις φωτογραφίες που παρουσίασε η ιστοσελίδα TheOpinion, ο πίνακας είναι εμφανώς σε λάθος θέση και αν λειτουργούσε (γιατί δεν λειτουργεί) είναι αβέβαιο πόσοι αν και θα μπορούσαν όλοι οι θεατές να παρακολουθήσουν τι αναγράφει.