Με δύο «ροπαλιές» ο Ηρακλής ντούμπλαρε τις φετινές του νίκες επί του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού

Πανηγυρισμοί παικτών Ηρακλή

i

©intime

Με δύο «ροπαλιές» ο Ηρακλής ντούμπλαρε τις φετινές του νίκες επί του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού

Sportal newsroom 17:09 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 05.04.2023

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε την ήττα από τον Ηρακλή (2-0) στη Θεσσαλονίκη για την 18η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Ηρακλής επικράτησε του Πανσερραϊκού με 2-0 στη Θεσσαλονίκη για την 18η αγωνιστική της Super League 2. Το σκορ για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη το άνοιξε ο Τζουμπιτάνα με πέναλτι στο 40' και στο Μανώλης Πατράλης στο 76' με ένα δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα του «γηραιού».

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβηκε στην έκτη θέση με 26 βαθμούς. Από την άλλη ο Πανσερραϊκός παραμένει πρώτος με 43 πόντους, εννέα πάνω από τη δεύτερη Λάρισα και δώδεκα από την τρίτη Αναγέννηση Καρδίτσας που έχει και δύο αγωνιστικές λιγότερες. 

Παράλληλα αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα των Σερρών, με την πρώτη να έχει έρθει επίσης από τον Ηρακλή στις 19 Νοεμβρίου. Έκτοτε ο Πανσερραϊκός μετρούσε έντεκα σερί νίκες. 

Νωρίτερα η Καλλιθέα επικράτησε με 1-0 στην Κρήτη επί του ΟΦ Ιεράπετρας και μείωσε τη διαφορά από την πρώτη Κηφισιά, ο ΠΑΟΚ Β' με γκολ στην τελευταία φάση έφερε ισοπαλία (1-1) με τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ η Καλαμάτα έφυγε με το «διπλό» από την Πάτρα, κερδίζοντας την Παναχαϊκή 2-0.