Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ οι πιο «φιλόξενες» ομάδες – Οι απώλειες ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στο σπίτι τους

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν έχουν εκμεταλλευτεί σε μεγάλο βαθμό την έδρα τους.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ οι πιο «φιλόξενες» ομάδες – Οι απώλειες ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στο σπίτι τους

Γιώργος Σακελλαρίου 09:10 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 05.04.2023

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν πετάξει τους περισσότερους βαθμούς εντός έδρας. Ακολουθεί ο Παναθηναϊκός, τελευταία με μικρή διαφορά η ΑΕΚ.

Ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως το φετινό, προϋποθέτει να χάνουν βαθμούς οι μεγάλοι.

Να σκορπάνε βαθμούς, όχι μόνο στους μεταξύ τους αγώνες, αλλά και με τους μικρομεσαίους. Η τρέχουσα σεζόν έχει αυτό το στοιχείο και γι’ αυτό είναι αμφίρροπη η μάχη.

Στη δεύτερη αγωνιστική των playoffs δεν νίκησαν εντός έδρας Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς, βέβαια, είχαν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός το θεωρητικά πιο εύκολο ματς με τον Βόλο και ο Ολυμπιακός έπαιζε με τον πληγωμένο ψυχολογικά Άρη, τον οποίο είχε νικήσει, έστω και δύσκολα δύο φορές στο Φάληρο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και στη δεύτερη διοργάνωση, μάλιστα, τον απέκλεισε και με νίκη εκτός, αφού προηγήθηκε απόκρουση πέναλτι του Τζολάκη.

Ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν σε 28 αγώνες, 26 για την κανονική διάρκεια και 2 για τα playoffs με τις αντίστοιχες ομάδες (απλά στη θέση του Απόλλωνα υπολογίζεται ο Λεβαδειακός) είχε 69 βαθμούς. Φέτος έχει εννέα λιγότερους και ασφαλώς τον πληγώνει το «Γ. Καραϊσκάκης». Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ βελτιώθηκαν, οι «ερυθρόλευκοι» φέτος έχουν υποχωρήσει μέχρι στιγμής στην τρίτη θέση.

Την περασμένη σεζόν οι Πειραιώτες είχαν 11 νίκες και 2 ισοπαλίες με Ατρόμητο, Παναθηναϊκό (0-0 και οι δύο) στην κανονική διάρκεια και στο πρώτο ματς στο μίνι πρωτάθλημα νίκησαν 2-1 τον Άρη εντός. Έχασαν δηλαδή τέσσερις βαθμούς. Φέτος μετράνε έντεκα βαθμούς χαμένους στο σπίτι τους. Έφεραν ισοπαλίες με Βόλο, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Άρη και ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ.

Τέλος ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:51 - 03.04.2023

Τέλος ο Μίτσελ από τον Ολυμπιακό!

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών επιβεβαιώθηκαν και ο Μίτσελ υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ισοπαλία με τον Άρη και έτσι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η πιο «φιλόξενη» από τους μεγάλους. Την περασμένη σεζόν ο ΠΑΟΚ είχε συνολικά απολογισμό στην Τούμπα 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Είκοσι χαμένοι βαθμοί. Φέτος ο «Δικέφαλος» έχει 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Έχασε τα ντέρμπι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και έφερε ισοπαλίες με Ολυμπιακό, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης. Δώδεκα χαμένοι βαθμοί κι έχει να δώσει τρία ακόμα ντέρμπι με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Άρη και το ματς με τον Βόλο στην Τούμπα.

Η αφλογιστία του Νέλσον Ολιβέιρα στο πρωτάθλημα και το επιθετικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:23 - 03.04.2023

Η αφλογιστία του Νέλσον Ολιβέιρα στο πρωτάθλημα και το επιθετικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ

Στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, ο Νέλσον Ολιβέιρα έμεινε μακριά από το σκοράρισμα για ακόμη ένα ματς πρωταθλήματος, με τον Πορτογάλο επιθετικό να στέκεται εξαιρετικά άτυχος σε δύο περιπτώσεις.

Ο Παναθηναϊκός

Το «τριφύλλι» είναι σταθερό. Την περασμένη σεζόν είχε 13 νίκες εντός, 3 ισοπαλίες (με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΟΦΗ) και 2 ήττες (Τρίπολη, ΠΑΟΚ). Έχασε 12 βαθμούς, ενώ φέτος μετράει 9 χαμένους βαθμούς στη Λεωφόρο. Έχει απολογισμό 10 νίκες, 3 ισοπαλίες με Ολυμπιακό, ΟΦΗ, Βόλο και μία ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Σκάουτ του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Πολωνία - Ποιον παίκτη είδε
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:19 - 03.04.2023

Σκάουτ του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Πολωνία - Ποιον παίκτη είδε

Πολωνός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι απεσταλμένος του Παναθηναϊκού ήταν ανάμεσα στους θεατές σε παιχνίδι του πολωνικού πρωταθλήματος, σε ματς που έπαιξε πρώην ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού.

Η ΑΕΚ

Η Ένωση κάνει την τεράστια διαφορά κι έχει λογική, αφού επέστρεψε στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει φέτος 11 νίκες εντός, 1 ισοπαλία με Παναθηναϊκό πρόσφατα στην πρεμιέρα των playoffs και 2 ήττες. Μία από τον Βόλο, αλλά στη Ριζούπολη και από τον Ολυμπιακό. Πέταξε εντός έδρας 8 βαθμούς.

Την περασμένη σεζόν, ωστόσο, όταν η ΑΕΚ παρέπαιε είχε 9 νίκες εντός, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες! Έχασε δηλαδή στο ΟΑΚΑ 25 βαθμούς! Κι αυτό μέχρι τώρα κάνει τη διαφορά και την φέρνει στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ πέρσι ηττήθηκε εντός από Ολυμπιακό (δύο φορές), ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Άρη, Βόλο, Παναιτωλικό! Έφερε ισοπαλίες, παράλληλα, με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.