«Άνθρωπος της ΑΕΚ στο Λέγκια – Ρακόβ τσέκαρε τον Σλις»

O Μπάρτος Σλιζ

«Άνθρωπος της ΑΕΚ στο Λέγκια – Ρακόβ τσέκαρε τον Σλις»

Κώστας Τσίλης 17:15 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:20 - 03.04.2023

Σύμφωνα με τους Πολωνούς, άνθρωπος της ΑΕΚ βρέθηκε στο ματς της Λέγκια με την Ρακόβ με σκοπό να δει τον Παπανικολάου, αλλά τσέκαρε τον Σλις, χωρίς πάντως να υπάρχει η παραμικρή ένδειξη από την Ένωση πως υπάρχει βάση σ' αυτό

Προφανώς και ολόκληρος ο οργανισμός της ΑΕΚ είναι απολύτως προσηλωμένος στην μάχη για το πρωτάθλημα. Και ειδικά σ' ένα Σαββατοκύριακο που υπήρχε ένα τόσο σημαντικό ματς όσο αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Παρόλο μάλιστα που όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρισκόντουσαν στην Ελλάδα, οι Πολωνοί επιμένουν πως "μάτια" της Ένωσης βρισκόντουσαν στο ματς Λέγκια Βαρσοβίας - Ρακόβ. 

Μάλιστα το πολωνικό ειδησιογραφικό σαιτ "onet.pl" έχει εκτενές επί του θέματος ρεπορτάζ. Σύμφωνα με τους Πολωνούς ο άνθρωπος της ΑΕΚ πήγε στην Πολωνία για να παρακολουθήσει τον 24χρονο χαφ της Ρακόβ Γιάννη Παπανικολάου. Ωστόσο αυτό που τελικά προέκυψε, είναι να "τσεκάρει" τον χαφ της Λέγκια Μπάρτος Σλίς. Πρόκειται για έναν 24χρονο χαφ, που φέτος έχει 24 συμμετοχές και μια ασίστ στο πρωτάθλημα. Ουσιαστικά είναι ένα εξάρι. 

Το πιο δυνατό ουρλιαχτό της αγέλης του Αλμέιδα και του αρχηγού της
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:01 - 02.04.2023

Το πιο δυνατό ουρλιαχτό της αγέλης του Αλμέιδα και του αρχηγού της

Άγνωστο αν η νίκη στην Τούμπα ήταν τίτλου για την ΑΕΚ, Σίγουρα όμως ήταν, το πιο δυνατό ουρλιαχτό της αγέλης του Αλμέιδα και ακούστηκε σ’ όλη την ποδοσφαιρική επικράτεια. Γράφει ο Κώστας Τσίλης.

 Ο Σλις έχει συμβόλαιο με την Λέγκια μέχρι και τον Γενάρη του 2024, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να παραχωρηθεί. Και κοστολογείται περίπου στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Όμως σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των Πολωνών, η ΑΕΚ μπορεί να πάρει προβάδισμα στην υπόθεση, χάρη στον Ράντεκ Κουχάρσκι, που υπήρξε τεχνικό διευθυντής της Λέγκια. 

Tags: