Το πρώτο τρίποντο στη μετά-Μίτσελ εποχή ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Το πρώτο τρίποντο στη μετά-Μίτσελ εποχή ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Διονύσης Βερβελές 09:40 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 05.04.2023

Ξεκάθαρος ο στόχος του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση του Φαλήρου απέναντι στον «Δικέφαλο» μετά τις εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία.

Πολλοί περίμεναν τη νέα κόντρα Μίτσελ - Λουτσέσκου, με το Ρουμάνο τεχνικό να είναι ο μόνος που νίκησε τον Ισπανό στο πρωτάθλημα. Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, όμως, ήταν τέτοιες, που φέρνουν ένα νέο πρόσωπο όχι στον πάγκο, αλλά στο ρόλο του προπονητή. Ο Ανιγκό άλλωστε, ήταν στο πλευρό του Μίτσελ από την πρώτη ημέρα, αλλά αυτή τη φορά θα έχει τις αποφάσεις, τις ευθύνες.

Ο στόχος του Ολυμπιακού μετά το σοκ με τον Άρη και το 2-2, είναι ξεκάθαρος. Το πρώτο τρίποντο στη μετά-Μίτσελ εποχή. Οι «ερυθρόλευκοι» το βράδυ (21:00) της Τετάρτης (5/4) υποδέχονται τον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Θα γνωρίζουν άλλωστε τι θα έχει κάνει η ΑΕΚ στο Βόλο, αλλά και ο Παναθηναϊκός με τον Άρη.

Το ζήτημα είναι πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα βρουν την ψυχολογία και μαζί το δρόμο για τους τρεις βαθμούς. Δεν θέλουν να χάσουν άλλο έδαφος, άλλωστε το πρόγραμμα φαινόταν ευνοϊκό, ειδικά μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Βόλου εκτός έδρας.

Τα… θαλάσσωσαν, όμως, στο ματς με τον Άρη και τώρα τρέχουν απέναντι σε μια άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Λουτσέσκου προέρχεται από εντός έδρας ήττα με την ΑΕΚ και στο Καραϊσκάκη θα παίξει τα ρέστα της. Στον Ολυμπιακό, όμως, γνωρίζουν πως είναι μια χρυσή ευκαιρία για την επανεκκίνησή τους, με τον Ανιγκό αυτή τη φορά στον πάγκο.

Η λογική λέει πως δεν θα δούμε τρελές αλλαγές. Ναι, μπήκε στην αποστολή ο Σισέ, αλλά θα είναι έκπληξη αν είναι στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, δεξιά ο Ροντινέι, αριστερά ο Ρέαμπτσιουκ. Ο Παπασταθόπουλος θα είναι ο ένας στόπερ, φαβορί να παίξει δίπλα του είναι ο Ντόη. Ο Μπα είναι στην αποστολή, θυμίζουμε πως είχε μια σύσπαση και όχι θλάση. Θα δοκιμάσει την Τετάρτη το πόδι του, αν κριθεί ότι είναι πολύ καλύτερα, ίσως παίξει και βασικός. Αυτή τη στιγμή, όμως, φαβορί είναι ο Ντόη.

Στη μεσαία γραμμή, ο Χουάνγκ είναι ο σίγουρος. Η άλλη θέση παίζεται ανάμεσα στον Σαμασέκου και στον Εμβιλά. Αυτός ήταν ο στόχος να πάρει χρόνο κόντρα στον Άρη ο Γάλλος μέσος. Στόχευε στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Μίτσελ, αλλά τώρα δεν αποφασίσει αυτός. Ο Ανιγκό έχει σε εκτίμηση τον Εμβιλά, δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού.

Από εκεί και πέρα, ο Χάμες μπήκε στην αποστολή, αλλά θα είναι στον πάγκο. Ο Φορτούνης θα είναι ο επιτελικός, στα άκρα ο Μπιέλ με τον Μασούρα. Η απώλεια του Κανός είναι τεράστια για τον Ολυμπιακό, είχε στοιχεία που θα λείψουν. Όσον αφορά στον φορ, ο Μπακαμπού είναι το φαβορί και πάλι.

Τέλος, εισιτήρια υπάρχουν ακόμη για το ματς και θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη από τις 10 το πρωί και ως την ώρα έναρξης (21:00). Τα εισιτήρια κοστίζουν 15, 20, 25, 30, 35, 45, 55, 65, 150 (VIP)και 200(VVIP) ευρώ.