Η ΑΕΚ Β΄ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Λάρισα - Σπουδαία νίκη για τον Καμπανιακό κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄

ΑΕΛ - ΑΕΚ Β΄

i

© Intime

Η ΑΕΚ Β΄ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Λάρισα - Σπουδαία νίκη για τον Καμπανιακό κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:56 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 04.01.2024

ΑΕΛ και ΑΕΚ Β΄ έμειναν ισόπαλες στην «AEL FC Arena» (1-1), ενώ στο άλλο ματς που άνοιξε την αυλαία στο σημερινό πρόγραμμα της Super League 2, ο Καμπανιακός πανηγύρισε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄.

Η ΑΕΛ υποδέχτηκε στην «AEL FC Arena» την ΑΕΚ Β΄, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες (1-1) στο σπουδαίο ματς της 15ης αγωνιστικής της Super League 2. Από την άλλη, στο ματς της Χαλάστρας που άνοιξε την αυλαία στο σημερινό πρόγραμμα της δεύτερης κατηγορίας, ο Καμπανιακός «λύγισε» τον ΠΑΟΚ Β΄ (2-0).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης στη Θεσσαλία, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς πολλές φάσεις και σπουδαίο θέαμα. Η εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου στο 18ο λεπτό, η οποία κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Γκίνη αποτέλεσε τον μοναδικό κίνδυνο που δημιούργησαν οι «Βυσσινί» στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες πήραν τα κατάλληλα ρίσκα και βρήκαν δίχτυα. Στο 51΄, ο Χριστόπουλος χάρισε το προβάδισμα στην Ένωση με το κεφάλι, καθώς εκμεταλλεύτηκε την καλοζυγισμένη σέντρα του Ραντόνια.

Στη συνέχεια, η ΑΕΛ έψαξε την άμεση «απάντηση» και στο 68ο λεπτό τη βρήκε με το ακριβώς ίδιο... νόμισμα. Ο Πεντρόσο επιχείρησε τη σέντρα από τα πλάγια και ο Ογκμπόε έφερε το ματς στα ίσα, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Λίγο νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ Β΄ μπήκε με το αριστερό στο 2024 καθώς γνώρισε την ήττα στη Χαλάστρα από τον Καμπανιακό (2-0). Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που «καιγόντουσαν» για το τρίποντο της νίκης με σκοπό να πάρουν βαθμολογική... ανάσα κι αυτό φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Δικέφαλος έμεινε πίσω στο σκορ. Έπειτα από μια στημένη μπάλα από τα δεξιά, η μπάλα κατέληξε στον Μπούση που από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε δυνατά, ο Ταλιχμανίδης δεν κατάφερε να βάλει «στοπ», με τον Παπαστεριανό να παίρνει το ριμπάουντ, και να σκοράρει πάνω από τη γραμμή για το 1-0.

Στη συνέχεια το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο, με τον Καμπανιακό να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ, το οποίο βρήκε με το... καλημέρα στην επανάληψη. Συγκεκριμένα, στο 50΄ ο Μπούσης εκμεταλλεύτηκε την καλοστημένη εκτέλεση κόρνερ, νίκησε τους πάντες στην εναέρια μονομαχία και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Με αυτήν τη νίκη, ο Καμπανιακός έφτασε τους 12 πόντους και παρέμεινε στην 11η θέση, ενώ οι «ασπρόμαυροι» παρέμειναν στην 7η θέση με 16 πόντους.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (16ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ