Η αναβολή της 2ης αγωνιστικής, βάζει την ΑΕΚ σε δυο «διαβολοβδομάδες»

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Η αναβολή της 2ης αγωνιστικής, βάζει την ΑΕΚ σε δυο «διαβολοβδομάδες»

Κώστας Τσίλης 17:30 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 06.03.2024

Η ΑΕΚ στήριξε το αίτημα του προπονητή της εθνικής για αναβολή της 2ης αγωνιστικής, όμως αυτή η εξέλιξη την υποχρεώνει να μπει σε δυο «διαβολοβδομάδες» μέσα στα Play Offs

Η ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρη ως προς την ανάγκη για ομόφωνης στήριξης του αιτήματος του προπονητή της εθνικής για αναβολή της 2ης αγωνιστικής των Play Offs, όπως ήδη διαβάσατε στο Sportal.gr. Από την άλλη μεριά, αυτή η εξέλιξη, διαμορφώνει διαφορετικά δεδομένα για το αγωνιστικό πρόγραμμα σ' αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Και η αλήθεια είναι πως η υποχρεώνει την ΑΕΚ να μπει όχι σε μια, αλλά σε δυο «διαβολοβδομάδες» με συνεχόμενα ντέρμπι.

ΑΕΚ: «Πάντα στήριξη σε τέτοιες αποφάσεις για την Εθνική, αλλά χωρίς υποκρισία όσων λασπολογούσαν εναντίον της»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:19 - 06.03.2024

ΑΕΚ: «Πάντα στήριξη σε τέτοιες αποφάσεις για την Εθνική, αλλά χωρίς υποκρισία όσων λασπολογούσαν εναντίον της»

Στήριξε απόλυτα η ΑΕΚ το αίτημα του προπονητή της εθνικής για αναβολή της 2ης αγωνιστικής των Play Offs, όμως έστειλε και ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση

Η 2η αγωνιστική ορίστηκε να διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με βάση το πρόγραμμα, μετά από τρεις μέρες, δηλαδή την Τετάρτη 3 Απρίλη, η Ένωση θα πάει στην Λεωφόρο για να παίξει ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ενώ την Κυριακή 7 του μηνός, θα περιμένει τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δηλαδή τρία ντέρμπι σερί μέσα σε μια εβδομάδα. Και το ίδιο θα επαναληφθεί και στο τέλος του Απρίλη.

Την Τετάρτη 24 του Απρίλη, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μετά από τέσσερις μέρες, δηλαδή την Κυριακή 28 του μηνός, η Ένωση θα πάει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Ενώ αμέσως μετά, την Τετάρτη 1 Μαϊου, που είναι και Μεγάλη Τετάρτη, θα παίξει με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Προφανώς και πρόκειται για δυο «διαβολοβδομάδες». Παρόλα αυτά η ΑΕΚ έχει χρειαστεί να διαχειριστεί πολύ χειρότερη κατάσταση στα περυσινά Play Offs, όταν έπαιξε Κυριακή με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, Κυριακή με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και αμέσως μετά πάλι Τετάρτη με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.