Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Μιχάλης Γρηγορίου

i

©Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:45 - 03.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 03.01.2024

Δείτε τις επιλογές του Μιχάλη Γρηγορίου όσον αφορά το αρχικό σχήμα του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Μετά από μια μικρή διακοπή για τις γιορτές, η Stoiximan Super League επιστρέφει με την εμβόλιμη 16η αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα στην άδεια Λεωφόρο. 

Το «τριφύλλι» βρίσκεται στους 34 βαθμούς και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, 1 πόντο πίσω από τον ΠΑΟΚ. Η ανάγκη για νίκη κόντρα στον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα είναι δεδομένη, αφού οι «πράσινοι» τη χρειάζονται τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για ψυχολογικούς, στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ ο οποίος εξ αρχής μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ως βασικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο.

Οι Ηπειρώτες βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 9 βαθμούς, ενώ αγνοούν τη νίκη από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν επικράτησαν με 3-0 της Κηφισιάς. Στην προηγούμενη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι εντός έδρας με τον Παναιτωλικό, ενώ νωρίτερα είχαν υποστεί βαριά ήττα με σκορ 4-2 από την Κηφισιά, η οποία τους έφερε στη θέση του ουραγού. 

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα ανάμεσα στους Ηπειρώτες και τον Παναθηναϊκό, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Μιχάλη Γρηγορίου  όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. 

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Μπακαδήμας, Μπορτογκαράι, Καραχάλιος, Ριένστρα, Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίνο, Μπάλαν.