Η Gazzetta Dello Sport βάζει τον Αλμέιδα στην λίστα με τους υποψήφιους προπονητές της Λάτσιο

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Η Gazzetta Dello Sport βάζει τον Αλμέιδα στην λίστα με τους υποψήφιους προπονητές της Λάτσιο

Κώστας Τσίλης 19:56 - 13.03.2024

Η Λάτσιο βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ρίχνει ματιές ακόμα και προς την πλευρά του Αλμέιδα

Το όνομα του Ματίας Αλμέιδα έτσι κι αλλιώς εδώ και πάρα πολύ καιρό κυκλοφορεί και μάλιστα πολύ ψηλά ως ευσεβής πόθος και στους συλλόγους της Αργεντινής, αλλά κυρίως αυτούς του Μεξικού. Όμως όλα όσα έχει κάνει ο Αργεντινός τεχνικός με την ΑΕΚ, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα ούτε στην ευρωπαϊκή αγορά. Ειδικά στην Ιταλία, όπου τον Αλμέιδα τον γνωρίζουν πολύ καλά από την μεγάλη καριέρα που έκανε ως ποδοσφαιριστής. Εξ ου και οι Ιταλοί βάζουν το όνομα του Αργεντινού, στην λίστα με τους υποψήφιους προπονητές της Λάτσιο.

Μάλιστα το σχετικό δημοσίευμα έρχεται από την Gazzetta Dello Sport. Και αναφέρει πως ο Αλμέιδα "θα ήταν μια πολύ ευπρόσδεκτη λύση, την οποία η Λάτσιο παρακολουθεί στενά". Βεβαίως στο δημοσίευμα υπάρχουν και πολλά άλλα ονόματα όπως του Τούντορ ή όπως του Κονσεϊσάο, που μάλιστα χαρακτηρίζεται ως ο ευσεβής πόθος αλλά ακόμα και του Σκαλόνι. Ενώ υπάρχουν και υποψήφιοι από την ιταλική αγορά.

Ο Αλμέιδα έχει περάσει από την Λάτσιο ως ποδοσφαιριστής. Αλλά πιθανότατα αυτό πολύ λίγο έχει να κάνει με το εάν και εφόσον όντως βρίσκεται υπό... παρακολούθηση από τους Λατσιάλι για τον πάγκο της ομάδας. Και ειδικά από την πλευρά του Αλμέιδα, αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα, αν αναλογιστεί κανείς πως το συναίσθημα δεν το βάζει μπροστά, ούτε για την αγαπημένη του Ρίβερ Πλέιτ.