Η ίωση συνεχίζει να χτυπά τον ΠΑΟΚ

Μπράντον Τόμας

i

© Intime

Η ίωση συνεχίζει να χτυπά τον ΠΑΟΚ

Όσα έγιναν στην πρώτη προπόνηση των «ασπρόμαυρων» μετά το ματς με την Μπριζ.

Την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην έχει στη διάθεση του την Κυριακή (14/4), τους Μπράντον Τόμας και Μάρκος Αντόνιο, που «χτυπήθηκαν» από ίωση.

Πρέπει να σημειωθεί πως η ίωση το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει βρει τον Δικέφαλο... μπόσικο αφού πριν από τους προαναφερθέντες νόσησαν οι Τάισον (έχασε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο) και Τόμας Μουργκ (έχασε το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπριζ στο Βέλγιο)

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι» στην ενημέρωση τους:

«Στο Βέλγιο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, η Κλαμπ Μπριζ έχει πάρει ένα ισχνό προβάδισμα και τα πάντα θα κριθούν στην Τούμπα.

Το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στη βάση του, πήρε τις απαραίτητες ανάσες και ξεκίνησε την προετοιμασία για τον ιστορικό αγώνα που έχει μπροστά του.Το πρόγραμμα της Κυριακής (14.04) περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Ο Νάσμπεργκ δούλεψε ατομικά, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι Μπράντον και Μάρκος Αντόνιο δεν προπονήθηκαν καθώς ταλαιπωρούνται από ιώση.

Την Δευτέρα (14.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».