Η αγωνία στον πάγκο και το χειροκρότημα στο φινάλε: Η παρακάμερα του Μπριζ - ΠΑΟΚ (vid)

Μπριζ - ΠΑΟΚ

i

© PrtScr

Η αγωνία στον πάγκο και το χειροκρότημα στο φινάλε: Η παρακάμερα του Μπριζ - ΠΑΟΚ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:23 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 13.04.2024

Δείτε όσα κατέγραψε η κάμερα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ από την ήττα του ΠΑΟΚ στο «Γιαν Μπρέιντελ» κόντρα στην Μπριζ (1-0).

Ο ΠΑΟΚ έχασε στο Βέλγιο αλλά δεν... χάθηκε. Η Μπριζ υποδέχτηκε τον Δικέφαλο στο «Γιαν Μπρέιντελ» και πήρε τη νίκη κι ένα σημαντικό προβάδισμα (1-0).

Το εξαιρετικό πλασέ του Βέτλεσεν ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση και πλέον η πρόκριση στους «4» του Conference League θα κριθεί στο ματς της Τούμπας, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη (18/4, 22:00).

Μετά την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσιοποίησε την παρακάμερα του αγώνα, από την οποία ξεχωρίζουν η αγωνία και οι αντιδράσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου και ολόκληρου του πάγκου, αλλά και το χειροκρότημα στο φινάλε προς τον κόσμο.

Δείτε την παρακάμερα:

Βρούτσης: «Δεν έχω κανέναν λόγο να μην υιοθετήσω την επιστολή του ΠΑΟΚ - Μίλησα με τον Μάκη Γκαγκάτση»

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπριζ επισκιάστηκε από τα επεισόδια που έγιναν πριν από τον αγώνα, έξω από το γήπεδο της βελγικής ομάδας. Συγκεκριμένα, η βελγική αστυνομία χρησιμοποίησε την Αύρα για να σπάσει το πλήθος, ενώ την ίδια ώρα βαρούσε τους οπαδούς του Δικεφάλου που είχαν ταξιδέψει μέχρι εκεί για να δουν από κοντά την αναμέτρηση.

Με αφορμή την ένταση και τα όσα διαδραματίστηκαν στο «Γιαν Μπρέιντελ», ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης κλήθηκε να σχολιάσει στο Action 24 τις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης μετά το το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Με δύο ανθρώπους συνομίλησα σήμερα το πρωί, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ.Γκαγκάτση και τον βουλευτή της ΝΔ, κ.Σιμόπουλο. Πέρα από αυτά που είδα κι εγώ στα βίντεο και την επιστολή που ο ΠΑΟΚ έστειλε ως κοινοποίηση, καθότι πρώτα πήγε στο Υπουργείο Εξωτερικών, κι εγώ εντυπωσιάστηκα με την αγριότητα και την πολύ άγρια διάθεση των Αρχών του Βελγίου απέναντι στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Δεν ήμουν παρών, αλλά δεν έχω κανέναν λόγο να μην υιοθετήσω αυτή την επιστολή του ΠΑΟΚ, που μιλάει για μία απαράδεκτη συμπεριφορά. Φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έκαναν ολόκληρο ταξίδι, δεν τους έδωσαν το δικαίωμα να μπουν στο γήπεδο.

Αμέσως η ελληνική κυβέρνηση αντέδρασε μέσω του κ.Γεραπετρίτη. Υπάρχει ήδη διάβημα προς την Πρεσβεία του Βελγίου και τον Πρέσβη εδώ στην Ελλάδα. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε, το κάνουμε. Συστήνω ψυχραιμία, δεν χρειάζεται εμείς να επιδείξουμε την ίδια συμπεριφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά.