«Έτσι κατάντησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ το ιστορικό κέντρο της Μπριζ» (pics)

Το κέντρο της Μπριζ

i

© PrtScr

«Έτσι κατάντησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ το ιστορικό κέντρο της Μπριζ» (pics)

Sportal newsroom 12:03 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:07 - 13.04.2024

Οι Βέλγοι πολίτες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα της πόλης του Μπριζ, μετά την παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στο ιστορικό κέντρο αυτής.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ μετέτρεψαν την Μπριζ σε... Τούμπα κι άφησαν το στίγμα τους!

Ο κόσμος του Δικεφάλου έδωσε βροντερό «παρών» στο Βέλγιο, με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αρκετές ώρες πριν τη σέντρα του ματς, εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης με σκοπό να ξεκινήσουν όλοι μαζί την πορεία τους προς το «Γιαν Μπρέιντελ». Όπως αναμενόταν, επικράτησε ένας... κακός χαμός, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να πίνουν, να τραγουδούν και να δημιουργούν μία «εκρηκτική» ατμόσφαιρα.

Συγκλονίζει φίλος του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στο Μπριζ: «Μας χτυπούσαν σαν να είμαστε ζώα»
CONFERENCE LEAGUE

20:21 - 12.04.2024

Συγκλονίζει φίλος του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στο Μπριζ: «Μας χτυπούσαν σαν να είμαστε ζώα»

Ένας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο Βέλγιο για το παιχνίδι με την Μπριζ περιέγραψε τα όσα έζησε, πριν από τον αγώνα, λέγοντας ότι η αστυνομία της πόλης τους φέρθηκε σαν ζώα.

Όπως αποδείχτηκε ωστόσο, η εικόνα που άφησαν πίσω τους δεν άρεσε στους Βέλγους, οι οποίοι δημοσίευσαν φωτογραφίες από το ιστορικό κέντρο της πόλης στα social media. Οι Έλληνες οπαδοί κατά την αποχώρησή τους από το ιστορικό κέντρο της Μπριζ άφησαν πίσω τους έναν σκουπιδότοπο, έβαλαν αυτοκόλλητα σε διάφορα σημεία και γέμισαν τους τοίχους με γκράφιτι.

Με αφορμή όλα τα παραπάνω, ένας Βέλγος πολίτης και χρήστης του Twitter δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες κι έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάπως έτσι μοιάζει το όμορφο ιστορικό κέντρο της πόλης μας μετά την επίσκεψη των "οπαδών" του ΠΑΟΚ, οι οποίοι απόλαυσαν τη φιλοξενία μας. Αληθινοί πρεσβευτές για τον σύλλογό τους. Ευχαριστούμε πολύ τους δημοσίους υπαλλήλους μας που ξεκίνησαν να καθαρίζουν αυτό το χάος νωρίς σήμερα το πρωί. Είστε οι καλύτεροι!».

Οι εικόνες αυτές έρχονται να προστεθούν στο μεγαλύτερης βαρύτητας «εκρηκτικό» κλίμα που κορυφώθηκε με την αλόγιστη χρήση βίας από τις αστυνομικές Αρχές της πόλης, γεγονότα που πήραν δικαιολογημένα μεγάλες διαστάσεις.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι αυτής της πρώτης «μάχης» μεταξύ της Μπριζ και του ΠΑΟΚ με φόντο τα ημιτελικά του Conference League, οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν αλλά δεν... χάθηκαν (1-0).

Το εξαιρετικό πλασέ του Βέτλεσεν ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση και πλέον η πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης θα κριθεί στη ρεβάνς της Τούμπας, η οποία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη (18/4, 22:00).

Κάλεσμα του Τάισον στον κόσμο του ΠΑΟΚ εν όψει της ρεβάνς με την Μπριζ 

Στο πλαίσιο της ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων, ο Τάισον έκανε μία ανάρτηση στα social media, μέσω της οποίας έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Δικέφαλου του Βορρά να δώσει το «παρών» στην Τούμπα για την αναμέτρηση με την Μπριζ.

«Ελπίζω να σας δω όλους το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι μας, την Τούμπα!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικούς στο διαδικτυακό του μήνυμα. Όπως αναμένεται, οι φίλοι της ομάδας θα εξαφανίσουν τα «μαγικά χαρτάκια» και το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.