«Ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον Κωνσταντέλια»

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

©intime

«Ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον Κωνσταντέλια»

Δημήτρης Χούπης 12:22 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 14.04.2024

Δημοσίευμα από την Αγγλία κάνει λόγο πως η Γουέστ Χαμ είναι μία εκ των ομάδων που παρακολουθούν τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Πόλος έλξης αρκετών ομάδων έχει γίνει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει κεντρίσει το βλέμμα αρκετών συλλόγων από το εξωτερικό και μία εξ αυτών, όπως φαίνεται είναι η Γουέστ Χαμ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, τα «σφυριά» έχουν από κοντά την περίπτωση του νεαρού επιθετικού, ο οποίος κάνει αρκετά καλή χρονιά.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου βρέθηκαν τόσο στην OPAP Arena όσο και στο Βέλγιο για να τον παρακολουθήσουν στους αγώνες με ΑΕΚ και Μπριζ αντίστοιχα. Αυτή τη στιγμή ο 21χρονος διεθνής κοστολογείται από τους Άγγλους κοντά στα 11.700.000 εκατομμύρια ευρώ, λέγοντας πως είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση για το μέλλον της ομάδας.

Συγκλονίζει φίλος του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στο Μπριζ: «Μας χτυπούσαν σαν να είμαστε ζώα»
CONFERENCE LEAGUE

20:21 - 12.04.2024

Συγκλονίζει φίλος του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στο Μπριζ: «Μας χτυπούσαν σαν να είμαστε ζώα»

Ένας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο Βέλγιο για το παιχνίδι με την Μπριζ περιέγραψε τα όσα έζησε, πριν από τον αγώνα, λέγοντας ότι η αστυνομία της πόλης τους φέρθηκε σαν ζώα.

Η ομάδα του Λονδίνο όμως δεν είναι η μόνη αγγλική που θέλει να αποκτήσει τον Κωνσταντέλια. Συγκεκριμένα, η Μπράιτον από το περασμένο καλοκαίρι έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Έλληνα διεθνή, το οποίο παραμένει και φέτος.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των Άγγλων, σκάουτερ της Γουέστ Χαμ παρακολουθούν αρκετά συχνά τον 21χρονο και λέγεται πως μπορεί να τον κάνει δικό της ανεξάρτητα από το αν θα μείνει στον πάγκο της ομάδας ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Τη φετινή σεζόν ο Έλληνας επιθετικός μετράει 12 τέρματα και πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Η αξία του μάλιστα τις τελευταίες δύο σεζόν έχει ανέβει κατακόρυφα, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή πλέον να έχει χρηματιστηριακή αξία στα 12.000.000 ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt. Ενώ πριν από δύο χρόνια ήταν στις 400.000 ευρώ.