Η Παρί διέλυσε την Ρεβέλ με 9-0 με χατ-τρικ του Εμπαπέ
i

©Photo by Franco Arland/Getty Images

Η Παρί διέλυσε την Ρεβέλ με 9-0 με χατ-τρικ του Εμπαπέ

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:10 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:25 - 08.01.2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε την ερασιτεχνική Ρεβέλ με 9-0 και προκρίθηκε στους «64» του Coupe de France. Ο Κιλιάν Εμπαπέ σημείωσε χατ-τρικ.

Ένα εύκολο και ξεκούραστο βράδυ είχε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία διέλυσε εκτός έδρας την ερασιτεχνική Ρεβέλ με 9-0 και προκρίθηκε από τη φάση των «64» του Coupe de France. 

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είχε σε καλή βραδιά τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος σημείωσε τα τρία από τα εννέα τέρματα των Παριζιάνων. 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 16ο λεπτό με τον Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ στο 38ο λεπτό ο Ενγκουεσάν έστειλε καταλάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.  

Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο 43ο λεπτό πήραν αέρα τριών τερμάτων. Ο Κάρλος Σολέρ βρήκε τον Μάρκο Ασένσιο και εκείνος με κοντινό τελείωμα έκανε το 3-0 για την Παρί. Στο 45' ο Κιλιάν Εμπαπέ βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στο ματς. 

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και στο 48ο λεπτό ο Εμπαπέ έκανε το 5-0 για την Παρί Σεν Ζερμέν. Κάπως έτσι ο Γάλλος διεθνής έκανε χατ-τρικ στην αναμέτρηση. Στο 71' ο Γκονσάλο Ράμος σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Κόλο Μουανί έκανε το 7-0.  

Στο 87ο λεπτό ο Εντούρ πέτυχε το πρώτο τέρμα του για τον σύλλογο στην παρθενική παρουσία του στο βασικό σχήμα των φιλοξενούμενων. Το τελικό 9-0 για την Παρί Σεν Ζερμέν διαμόρφωσε ο Κόλο Μουανί στις καθυστερήσεις.