Το βίντεο με τις viral δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Το βίντεο με τις viral δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:21 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 09.05.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι οποίες έγινες viral.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξέσπασε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο κόουτς των «πράσινων» ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και με όσα είπε συγκλόνισε το πανελλήνιο. 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για μια κατάσταση, η οποία τον έφερε σε πολύ δύσκολη θέση. Σε μια θέση που δε φανταζόταν ποτέ να βρεθεί. Στο να επιλέξει ανάμεσα στην υγεία των ποδοσφαιριστών του ή το όνειρό τους, που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Είμαι μόνο περήφανος για τους παίκτες μου. Για όλη την προσπάθεια και κυρίως για ό,τι έκαναν τις τελευταίες 4-5 μέρες. Με αυτή τη χώρα, τους υπευθύνους, αισθάνομαι άσχημα γιατί έγινα ένας από αυτούς. 

Δεν έχω αισθανθεί πιο άσχημα στη ζωή μου! Γιατί έπρεπε σε μία απάνθρωπη κατάσταση με όλους, Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ… με έβαλαν σε αυτήν την απανθρωπιά, να διαλέξω ανάμεσα στην υγεία των παικτών μου και τα όνειρά τους.

Σιχαίνομαι τον εαυτό μου! Αυτή η κοροϊδία που έγινε τις τελευταίες 4-5 μέρες, που μας δόθηκε μόνο μία μέρα! Ούτε να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιον έλεγχο. Να επιλέξω να είμαι απάνθρωπος;

Να επιλέξω μεταξύ των ονείρων τους και της υγείας τους. Το χειρότερο είναι… πώς να σταθώ εγώ απέναντι στους παίκτες σήμερα και αύριο; Ήταν μία πρωτοφανής κατάσταση που στο τέλος δεν νοιάζεται κανείς.

Αλλά αυτό είναι τεράστια κοροϊδία. Πίστευα ότι το λογικό θα ήταν να κατανοήσουν το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα. Το θεωρούσα πολύ προσβλητικό που μας δόθηκε μία μέρα. Πολύ προσβλητικό. Στοχευμένα προσβλητικό. 

Εγώ είπα στην ομάδα “σταματήστε όλες τις ενέργειες, να παίξουμε”. Έχω πάρει πρωταθλήματα και έχω χάσει, ξέρω την αίσθηση της πίκρας. Αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα να κοιτάξω τους παίκτες στα μάτια. Τώρα έχω. Αυτή τη στιγμή οι δικές μου οι ευθύνες είναι πιο μεγάλες», είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

Δείτε τις δηλώσεις του κόουτς του «τριφυλλιού»: