Πρέσβειρα της FIFA για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο επιθυμεί να γίνει η Ιβάνα Κνολ
i

Ιβάνα Κνολ / © Instagram

Πρέσβειρα της FIFA για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο επιθυμεί να γίνει η Ιβάνα Κνολ

Sportal newsroom 13:53 - 15.02.2023

Η γνωστή οπαδός της Κροατίας ανέφερε σε συνέντευξη που έδωσε σε ξένο δίκτυο πως προτίθεται να γίνει πρέσβειρα του Μουντιάλ του 2026

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ αποτελεί εδώ και περίπου 2 μήνες παρελθόν. Το επόμενο, αυτό του 2026, πρόκειται να συνδιοργανωθεί από 3 χώρες. Πιο συγκεκριμένα από το Μεξικό, τις Η.Π.Α. και τον Καναδά. Το γνωστό μοντέλο από την Κροατία, Ιβάνα Κνολ, η οποία απασχολεί συχνά πυκνά με τις διάφορες προκλητικές της εμφανίσεις, αυτή τη φορά βρέθηκε καλεσμένη στο γνωστό ειδησεογραφικό όμιλο ΤΜΖ. 

Εκεί μεταξύ άλλων προέβη και σε κάποιες αν μη τι άλλο αμφιλεγόμενες δηλώσεις αναφορικά με τις προθέσεις της για το επόμενο Μουντιάλ. Είπε λοιπόν χαρακτηριστικά: «Θα μου άρεσε να γίνω πρέσβειρα της FIFA για το επόμενο Μουντιάλ (2026, σε Καναδά, Αμερική και Μεξικό), ή κάποιας ομάδα που μου αρέσει. Δε συνηθίζω να αποδέχομαι ό,τι πρόταση μου κάνουν, επειδή μου αρέσει να δουλεύω με συγκεκριμένες μάρκες και επειδή θέλω να εκπροσωπώ αυτό που μου αρέσει πραγματικά, και όχι μόνο αυτό για το οποίο πληρώνομαι»

Δεν παρέλειψε επίσης να απαντήσει και στους ουκ ολίγους ακολούθους της οι οποίοι της ζητούν να αφήσει το «σεμνότυφο» instagram και να περάσει στην απενοχοποιημένη αγκαλιά του «only fans»: «Θυμάμαι πως κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ μου έκαναν δέκα τηλέφωνα τη μέρα και μου έστελναν περίπου 20 email ζητώντας μου να ανοίξω λογαριασμό στο Only Fans. Δεν είναι όμως όλα θέμα χρημάτων για μένα. Δεν είμαι τέτοιος τύπος ανθρώπου. Δεν είναι για μένα αυτό». 

Από ό,τι λοιπόν φαίνεται, το κορίτσι από την Κροατία θα συνεχίσει τις αναρτήσεις του κυρίως μέσω instagram, ενώ θα παρακολουθούμε και τυχόν εξελίξεις αναφορικά με το θέμα της FIFA που μόλις σας αναφέραμε.