Ιβάνα Κνολ: «Πλήρωσα μόνη μου τα εισιτήρια για τους αγώνες της Κροατίας» (pics)
i

Κνολ/©instagram

Ιβάνα Κνολ: «Πλήρωσα μόνη μου τα εισιτήρια για τους αγώνες της Κροατίας» (pics)

Ανδρέας Σερεβέτας • 10:32 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Η Κνολ πιέζεται από τους θαυμαστές της να δημιουργήσει λογαριασμό στην υπηρεσία OnlyFans.

Πολλοί θαυμαστές της Ιβάνα Κνολ επιθυμούν να δημιουργήσει λογαριασμό στο OnlyFans. Κάποιοι κυριολεκτικά εκλιπαρούν την πρώην Μις Κροατία μέσω μηνυμάτων που της έστειλαν στο instagram. Η ίδια απάντησε με ερώτηση: «Ποιος λέει ότι θα ανοίξω ποτέ ένα;» Η συγκεκριμένη υπηρεσία διαδικτυακού περιεχομένου χρησιμοποιείται κυρίως από άτομα που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ ή παράγουν πορνογραφία. Ωστόσο φιλοξενεί τη δουλειά διάφορων καλλιτεχνών, κυρίως μουσικών. 

Η 26χρονη καλλονή αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής μηνυμάτων με τους followers, ότι ο αγαπημένος της παίκτης είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Κάποια στιγμή ρωτήθηκε για το αν πλήρωσε τα εισιτήρια των αγώνων που παρακολούθησε από κοντά στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ιβάνα ήταν ξεκάθαρη επί τους θέματος: «Ναι παιδιά, πλήρωσα μόνη μου τα εισιτήρια για όλα τα παιχνίδια της Κροατίας. Για άλλους αγώνες, για την Αγγλία, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, τη Σερβία και τον τελικό, πήρα ένα εισιτήριο από την ποδοσφαιρική ομάδα ή κάποιον άλλο. Αλλά για την Κροατία πλήρωσα για κάθε εισιτήριο.»

Η Κνολ προσπαθεί να χαλαρώσει τις τελευταίες ημέρες και να γεμίσει τις μπαταρίες της. Βρίσκεται συνεχώς στην παραλία ή δίπλα στην πισίνα. 

Σύντομα όταν θα εμφανιστεί ξανά σε γήπεδο θα έχει το κατάλληλο χρώμα. Όσον αφορά το OnlyFans, δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει το χατήρι των οπαδών της. Τουλάχιστον σε αυτή την φάση.