Η Κηφισιά εξετάζει την περίπτωση του Ίλιαν Ίλιεφ

Ίλιαν Ίλιεφ

i

© PrtScr

Η Κηφισιά εξετάζει την περίπτωση του Ίλιαν Ίλιεφ

Η νεοφώτιστη Κηφισιά βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ίλιαν Ιλιεφ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Μπορεί το πρωτάθλημα της Super League για τη σεζόν 2023-24 να πραγματοποίησε την πρεμιέρα του, ωστόσο για τη νεοφώτιστη Κηφισιά οι μεταγραφικές εξελίξεις συνεχίζουν να... τρέχουν. Η ομάδα των βορείων προαστίων εξετάζει την απόκτηση του 24χρονου Βουλγάρου διεθνή, Ίλιαν Ίλιεφ

Συγκεκριμένα, ο μέσος του Απόλλωνα Λεμεσού δεν υπολογίζεται από την ομάδα της Κύπρου, με αποτέλεσμα να αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία κι ως δεξί κι αριστερό χαφ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Τσέρνο Μόρε κι Ακαντέμικα.

Το συμβόλαιό του με την κυπριακή ομάδα ολοκληρώνεται το 2025 και μέχρι στιγμής ο έμπειρος μέσος έχει μετρήσει 52 συμμετοχές.

Να θυμίσουμε πως η Κηφισιά πραγματοποίησε το πρώτο της ματς στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ωστόσο ξεκίνησε με το... αριστερό. Συγκεκριμένα, σε ένα παιχνίδι που χρειάστηκε... δύο μέρες για να ολοκληρωθεί, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου χάρη στον εξαιρετικό Πέδρο Κόντε (3-0), με φόντο την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο μέρος του αγώνα, το οποίο διεξήχθη το Σάββατο, ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυναμικά και μόλις στο 4ο λεπτό είχε δοκάρι. Ο Παμλίδης ήταν ο άτυχος της φάσης, αφού η κεφαλιά του δεν πήγε προς την εστία. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και τελικά το 1-0 ήρθε από τη λευκή βούλα. Ο Τσαπάν έκανε χέρι και μέσω VAR ο Τζήλος έδειξε το σημείο του πέναλτι, από εκεί που ευστόχησε ο Πέδρο Κόντε.

Μάλιστα, μετά το τέρμα του έτρεξε να αγκαλιάσει τον γιατρό και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, οι οποίοι τον στήριξαν όσο ήταν τραυματίας. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κηφισιά έφτασε στο γκολ με το «καλημέρα», όμως οι πανηγυρισμοί κράτησαν για λίγο αφού το γκολ (47') ακυρώθηκε για φάουλ του Σάκιτς στον Τζίμα, στο ξεκίνημα της φάσης. 

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 53 ο Κόντε εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του εκτός περιοχής και έκανε το 2-0. Τη χαριστική βολή στο νεοφώτιστο κλαμπ έδωσε ο Γκαρό, ο οποίος στις καθυστερήσεις του αγώνα εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Παμλίδη και έκανε το 3-0.