Ίνγκασον-Κοτάρσκι: Οι δύο σταθερές του ΠΑΟΚ
i

Ίνγκασον/©Intime

Ίνγκασον-Κοτάρσκι: Οι δύο σταθερές του ΠΑΟΚ

Ίγκασον και Κοτάρσκι αποτελούν «εγγύηση» για τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ έχει βρει τη «σταθερά» του κάτω από τα γκολπόστ, εκεί όπου ο Ντομινίκ Κοτάρσκι αποτελεί την... μόνιμη επιλογή.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας ήρθε το καλοκαίρι του 2022 για να αναλάβει τη νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια, μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ο 22χρονος διεθνής πορτιέρο έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του, αποτελώντας τη βασική επιλογή του Ράζβαν Λουτσέσκου στη θέση «1». Ο Κοτάρσκι δεν έχει λείψει από κάποιο παιχνίδι μέχρι τώρα, έχοντας αγωνιστεί 1451 λεπτά.

Παρόλα αυτά, «τετραψήφιος» δεν είναι μόνο o κίπερ του ΠΑΟΚ, αλλά και ο Ίνγκι Ίνγκασον! Ο Ισλανδός στόπερ του Δικεφάλου είναι ένας εκ των αρχηγών του Δικεφάλου και αποτελεί τη «σταθερά» στο κέντρο της άμυνας.

Ο 29χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί τα ίδια λεπτά με τον Κροάτη, αλλά αυτός έχει χάσει ένα παιχνίδι.

Μάλιστα, οι δύο ποδοσφαιριστές έγινα οι πρώτοι στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ, φέτος που ξεπέρασαν τα 1000 αγωνιστικά λεπτά, βέβαια, μετά του ακολούθησαν και άλλοι με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δείχνει πως υπολογίζει αρκετά στις ικανότητες του Κοτάρσκι, αλλά και στην εμπειρία του Ίνγκασον.

Βέβαια, ο Ισλανδός τη δεδομένη στιγμή είναι στα... πιτς λόγω ενός ερεθισμού στον τένοντα, αν και δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό, αλλά στον ΠΑΟΚ τον προσέχουν, αφού πρόκειται για τον ηγέτη της άμυνας και μια από τις αρχηγικές φιγούρες των αποδυτηρίων.