ΠΑΟΚ: Λουτσέσκου για υπουργός Εργασίας!
i

Ο Λουτσέσκου / © Intime

ΠΑΟΚ: Λουτσέσκου για υπουργός Εργασίας!

Μάνος Τσαλγατίδης 18:27 - 15.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 15.12.2022

Ποιος τοποθέτησε τον Ράζβαν Λουτσέσκου στο υπουργείο Εργασίας και γιατί ο προπονητής του ΠΑΟΚ θεωρήθηκε ο πλέον κατάλληλος...

Διαδικτυακή συνέντευξη με… ποδοσφαιρικό χρώμα έδωσε σε κανάλι στο Youtube ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Πιο συγκεκριμένα, από τον πρόεδρο της Αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητήθηκε να τοποθετήσει κάποιους από τους προπονητές ομάδων της Super League σε Υπουργεία που θα μπορούσαν να τους ταιριάζουν.

Για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ μάλιστα είχε μια ιδιαίτερη θέση, αφού όπως είπε θα του έδινε το υπουργείο Εργασίας.

«Καθάρισε» με Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας ο ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα

«Καθάρισε» με Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας ο ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 στην Καλαμάτα επί της τοπικής ομάδας χάρη στα γκολ των Ολιβέιρα και Μπράντον. Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του θεσμού ο «Δικέφαλος» και η ρεβάνς της Τούμπας μοιάζει είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επειδή είναι πολύ δυναμικός και τα σπάει πολλές φορές, θα τον βάζαμε κάπου που χρειάζεται να τα σπάσει με τα συμφέροντα. Θα του δίναμε το υπουργείο Εργασίας για να εφαρμοστούν οι εργασιακοί νόμοι, για να μην υπάρχει η ασυδοσία των συμφερόντων στην αγορά εργασίας». (από το 58:44)

Ο Λουτσέσκου έχει κάτσει συνολικά στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε 169 αγώνες μετρώντας 105 νίκες 31 ισοπαλίες και 33 ισοπαλίες. Όσον αφορά τα γκολ, ο Δικέφαλος με αυτόν στον πάγκο έχει σκοράρει 306 τέρματα, ενώ έχει δεχθεί 107.

Ο Ρουμάνος τεχνικός συνολικά έχει κερδίσει 346 βαθμούς με τους «ασπρόμαυρους».