Λουτσέσκου: «Πήραμε αυτό που θέλαμε και τώρα... Παναιτωλικός» (vid)
i

Ο Λουτσέσκου / © Intime

Λουτσέσκου: «Πήραμε αυτό που θέλαμε και τώρα... Παναιτωλικός» (vid)

Sportal newsroom 18:37 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 14.12.2022

Ικανοποιημένος τόσο από το αποτέλεσμα (2-0) όσο και από την απόδοση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καλαμάτα εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-0 επί της Καλαμάτας στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι πλέον οι Θεσσαλονικείς στρέφουν την προσοχή τους στην επανέναρξη της Super League, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (22/12).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Αυτός ήταν ο στόχος μας, να κερδίσουμε και πάμε σπίτι ώστε να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν πιστεύει ότι μετά το αποψινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ έχει πάρει την πρόκριση: «Όχι, στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να λες αυτά τα πράγματα. Κερδίσαμε σήμερα και πήραμε ένα καλό πλεονέκτημα».

Για το αν ήταν μία καλή πρόβα ώστε να βγάλει συμπεράσματα ενόψει Παναιτωλικού: «Δεν έχει καμία σχέση αυτό το παιχνίδι, από την εμπειρία μου καταλαβαίνω τη δυσκολία. Τέτοια ώρα σε τέτοιου είδους γήπεδο, η ομάδα μπορεί μόνο να χάσει πράγματα. Για μας ήταν σημαντική η νίκη, αυτό θέλαμε και αυτό πήραμε».