Χάλασε η συμφωνία ΠΑΟΚ-Σαμπάτε
i

Προπόνηση ΠΑΟΚ / © Intime

Χάλασε η συμφωνία ΠΑΟΚ-Σαμπάτε

Μάνος Τσαλγατίδης 18:25 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 13.12.2022

O ΠΑΟΚ είχε φτάσει σε προφορική συμφωνία με Ισπανό προπονητή τερματοφυλάκων, προκειμένου να καλύψει τη θέση του Ζοσέ Μορέιρα που αποχώρησε κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Πορτογάλος, είχε προσωπικά θέματα και λόγω αυτών έπρεπε να βρεθεί στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα δίπλα στην οικογένεια του.

Ωστόσο, τελικά η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ισπανό τελικά δεν προχώρησε, αφού εμφανίστηκαν ζητήματα που δεν καθιστούσαν εφικτά την επισημοποίηση της συμφωνίας. Πρέπει να τονιστεί πως τα προβλήματα προήλθαν από την πλευρά του Ίβηρα γυμναστή και όχι από αυτή των «ασπρόμαυρων».

Πιο συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος ήταν σε επαφές με τον Ισπανό προπονητή τερματοφυλάκων, Χοσέ Σαμπάτε, που έχει περάσει από τις Μπεσίκτας, Φούλαμ, Μονακό και Εθνική Ισπανίας, ωστόσο προέκυψαν προσωπικά ζητήματα.

Στην πρώτη ομάδα διατηρείται για την ώρα ο Δημήτρης Κρυωνάς, που ανέλαβε μετά τη φυγή του Μορέιρα, και την ίδια ώρα ο Δικέφαλος συνεχίζει να εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις, και από την εγχώρια αγορά.

Το θέμα θα εξεταστεί εκ νέου μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Καλαμάτα για το Κύπελλο, αλλά σιγά σιγά οι πιθανότητες του να μείνει ο Κρυωνάς στην ομάδα ανεβαίνουν, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως η μονιμοποίηση του έχει οριστικοποιηθεί στο μυαλό των ανθρώπων του Δικεφάλου.