ΠΑΟΚ: Έρχεται και η ώρα του Κουαλιάτα
i

Κουαλιάτα/©Intime

ΠΑΟΚ: Έρχεται και η ώρα του Κουαλιάτα

Μάνος Τσαλγατίδης 09:01 - 17.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 17.12.2022

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να τον... καταλάβει ο Νίκολας Κουαλιάτα.

Σιγά-σιγά όλα τα αποκτήματα του ΠΑΟΚ μπαίνουν στο νόημα όλων όσων θέλει ο Ράζβαν Λουτσέσκου μέσα στο γήπεδο.

Το επόμενο στοίχημα του Ρουμάνου προπονητή είναι βάλει στο γκρουπ και τον Νίκολας Κουαλιάτα. Ήδη ο τεχνικός του Δικεφάλου έχει ξεκινήσει την όλη διαδικασία για να το πετύχει και αυτό.

Ο Ουρουγουανός είναι από τις περιπτώσεις που χρειάζονται περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ ρόλο σε αυτό και το γεγονός πως δεν ήξερε αγγλικά. Πλέον, έχει φτάσει σε ένα σημείο, που μπορεί να συνεννοείται για καθημερινά πράγματα, ενώ έχει αρχίσει να δένεται και με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.

Πάντως, το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να πάρει και άλλο χρόνο συμμετοχής. Μέχρι στιγμής ο Ουρουγουανός έχει γράψει πέντε συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, χωρίς γκολ ή ασίστ.

Το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου πιστεύει πως όταν ενεργοποιηθεί ο Κουαλιάτα θα δώσει μεγάλη βοήθεια στην ομάδα στις στημένες φάσεις. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει εξαιρετικά χτυπήματα κόρνερ και φάουλ και μπορεί μέχρι στιγμής να μην το έχει δείξει λόγω του λιγοστού χρόνου συμμετοχής του, αλλά οι εκτελέσεις του στις προπονήσεις έχουν εντυπωσιάσει, τόσο τον Ράζβαν Λουτσέσκου, όσο και τους συμπαίκτες του.

Έτσι, μόλις ο προπονητής του ΠΑΟΚ κρίνει πως ο Λατινοαμερικάνος είναι έτοιμος θα τον ρίξει στους αγώνες της ομάδας.