Ίνγκασον: «Υπάρχει καθαρό σπρώξιμο στο 0-1 - Κουραστήκαμε με όλα αυτά»

Ίνγκασον

i

© Intime

Ίνγκασον: «Υπάρχει καθαρό σπρώξιμο στο 0-1 - Κουραστήκαμε με όλα αυτά»

Ο Ίνγκι Ίνγκασον μίλησε μετά το ματς για τη διαιτησία του Κουλμπάκοφ στο ντέρμπι των «Δικεφάλων».

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ, Ίνγκι Ίνγκασον, μίλησε στην κάμερα της Nova μετά την ήττα της ομάδας του στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» κι εξαπέλυσε... βέλη κατά τη διαιτησία. Ο 29χρονος Ισλανδός στάθηκε στη φάση του γκολ, καθώς θεωρεί πως υπάρχει καθαρό σπρώξιμο.

Η βαθμολογία των playoffs της Super League: Κερδισμένη ΑΕΚ, χαμός με τις ισοπαλίες Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:57 - 02.04.2023

Η βαθμολογία των playoffs της Super League: Κερδισμένη ΑΕΚ, χαμός με τις ισοπαλίες Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού

Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πλέον... συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας των playoffs της Super League με τον Παναθηναϊκό, που έμεινε στο μηδέν με τον Βόλο. Έχασε ευκαιρία ο Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία με τον Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίνγκασον στην κάμερα της Nova:

«Πέσαμε στην παγίδα της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος. Αφήσαμε χώρους γιατί θέλουμε να κυριαρχούμε όταν έχουμε τη μπάλα. Ξέραμε όμως ότι έχουν ποιοτικούς παίκτες και θα μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν. Στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε. Θα κρινόταν στις λεπτομέρειες το παιχνίδι. Πάντα αυτό συμβαίνει και μας αφήνει πικρή γεύση. Δεν υπήρχε κάποια πίεση πριν το ματς.

 Τώρα είναι η πίεση σε μας μετά τους τρεις βαθμούς που χάσαμε. Έγινε ένα λάθος το πληρώσαμε. Δεν τελείωσε όμως κάτι. Πάμε για το παιχνίδι της Τετάρτης. Ήταν καθαρό φάουλ στον Αουγκούστο. Η ΑΕΚ δεν πλήρωσε τα λάθη της. Δεν μας έλειψε η παρουσία του Λουτσέσκου από τον πάγκο, εμείς είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο ματς γνωρίζοντας ότι ο προπονητής μας θα είναι στην εξέδρα. Πολλά περίεργα πράγματα συμβαίνουν. Έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού ο διαιτητής. Ήταν πεντακάθαρο φάουλ, του έλεγα να πάει στο VAR να το δει. Όλες οι ανοησίες γίνονται σε βάρος μας», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όλοι είδαν ότι είναι φάουλ εκτός από τον διαιτητή. Είναι καθαρό σπρώξιμο. Δε χρησιμοποίησε το VAR και έψαχνε δικαιολογίες να μας πει. Κουραστήκαμε με όλα αυτά. Εμείς παίζουμε πάντα σεβόμενοι τους κανόνες. Να τους σέβονται και αυτοί».