Ανανέωσε και ο Ντε Φράι με την Ίντερ

Στέφαν Ντε Φράι

i

©PrtScr

Ανανέωσε και ο Ντε Φράι με την Ίντερ

Κώστας Τσιακλής 15:46 - 08.07.2023

Η Ίντερ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέφαν Ντε Φράι. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Η Ίντερ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Στέφαν Ντε Φράι. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων και θα παραμείνει κάτοικος Μιλάνου μέχρι το 2025.

Η Ίντερ δεν ήθελε με τίποτα να χάσει και δεύτερο κεντρικό αμυντικό μετά την αποχώρηση του Μίλαν Σκρίνιαρ και έκανε αυτό που αναμενόταν εδώ και αρκετό καιρό. Η ομάδα του Μιλάνου ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέφαν Ντε Φράι, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Η ανακοίνωση της Ίντερ για την ανανέωση του Ντε Φράι:

«Η Ίντερ ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του παίκτη Στέφαν Ντε Φράι: Ο αμυντικός που γεννήθηκε το 1992 θα είναι στους «Νερατζούρι» μέχρι το 2025».

Η Ίντερ κοινοποίησε και ένα μήνυμα του Ντε Φράι προς τους οπαδούς της ομάδας. Ο Ολλανδός στόπερ δήλωσε πως είναι χαρούμενος που θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα χρώματα της ομάδας. «Γειά σας οπαδοί της Ίντερ, είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι αυτά τα χρώματα. Τα λέμε στο Σαν Σίρο, φόρτσα Ίντερ».

Ο Ντε Φράι βρίσκεται στην Ίντερ από τον Ιούλιο του 2018 και έφτασε τις 203 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει απολογισμό εννέα γκολ και επτά ασίστ.

Τη φετινή σεζόν ο Ντε Φράι κατέγραψε 38 συμμετοχές και ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, όπου ηττήθηκε με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Επιπλέον κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και δύο σούπερ καπ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ίντερ ανανέωσε το συμβόλαιο και των Αλεσάντρο Μπαστόνι και Χακάν Τσαλχάνογλου. Επίσης ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Φραντσέσκο Ατσέρμπι και τον αγόρασε από τη Λάτσιο με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ατσέρμπι παρά την ηλικία του αγωνίστηκε σε 49 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιταλός ήταν βασικός στα περισσότερα ματς του Champions League και ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία της ομάδας μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.