Οι ενδεκάδες στο Ίντερ - Μίλαν

Ίντερ - Μίλαν

Οι ενδεκάδες στο Ίντερ - Μίλαν

Sportal newsroom 21:21 - 16.05.2023

Δείτε τις επιλογές των Σιμόνε Ιντζάγκι και Στέφανο Πιόλι για τη ρεβάνς ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν στο πλαίσιο των ημιτελικών του Champions League.

Ίντερ και Μίλαν διασταυρώνουν τα ξίφη τους το βράδυ της Τρίτης (16/5, 22:00) στο «Τσουζέπε Μεάτσα» για τη ρεβάνς της φάσης των ημιτελικών του Champions League, με το πρώτο ματς στο «Σαν Σίρο» να έχει έρθει 2-0 υπέρ των «νερατζούρι».

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα οι ενδεκάδες των δύο ομάδων έγιναν γνωστές, με τον Σιμόνε Ιντζάγκι να παρατάσσει τους Λαουτάρο Μαρτίνες και Έντιν Τζέκο στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Λεάο επέστρεψε στο αρχικό σχήμα των «ροσονέρι».

Για να «τσεκάρει» την πρόκριση στον τελικό η Ίντερ, τη μεγάλη ανατροπή ψάχνει η Μίλαν
CHAMPIONS LEAGUE

09:08 - 16.05.2023

Για να «τσεκάρει» την πρόκριση στον τελικό η Ίντερ, τη μεγάλη ανατροπή ψάχνει η Μίλαν

Η Ίντερ θα υποδεχτεί τη Μίλαν στο «Τζουζέπε Μεάτσα» για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League και θέλει να «τσεκάρει» την πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (0-2).

Η ενδεκάδα της Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ονάνα, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μκιταριάν, Ντιμάρκο, Τζέκο, Λαουτάρο Μαρτίνες.

Η ενδεκάδα της Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Τιο, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι, Κρούνιτς, Μεσίας, Ντίας, Ζιρού, Λεάο.