Η Νάπολι απέδρασε από το «Μεάτσα» με τον βαθμό και έβαλε φρένο στο σερί της Ίντερ

Η Νάπολι απέδρασε από το «Μεάτσα» με τον βαθμό και έβαλε φρένο στο σερί της Ίντερ

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:43 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:56 - 17.03.2024

Η Ίντερ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο εγχώριο σερί της και «πέταξε» βαθμούς κόντρα στη Νάπολι (1-1), για την29η αγωνιστική της Serie A.

Η Ίντερ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο εγχώριο σερί της και «πέταξε» βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Νάπολι (1-1), για την29η αγωνιστική της Serie A.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 76 βαθμούς, ενώ οι «παρτενοπέι» είναι στην 7η θέση με 45 πόντους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και στο 13ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα. Ο Ματεό Νταρμιάν ξέφυγε από τον Ντι Λορέντσο, έκανε τη σέντρα, η μπάλα ήρθε στον Λαουτάρο Μαρτίνες, πήρε τη κεφαλιά, αλλά ο Μέρετ με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το 0-0 στο ματς.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 43ο λεπτό βρήκαν δίχτυα με τον Ματέο Νταρμιάν. Ο Αλεσάντρο Μπαστόνι βρήκε τον Ιταλό διεθνή και με σουτ μέσα από τη περιοχή έκανε το 1-0 για την Ίντερ.

Στο 53ο λεπτό οι «νερατζούρι» άγγιξαν το δεύτερο γκολ. Ο Φεντερίκο Ντιμάρκο πέρασε τον Λομπόκτα, έκανε το σουτ από την άκρη της περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε για λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Μέρετ.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Χουάν Ζεσούς. Στο 81ο λεπτό ο πρώην παίκτης της Ίντερ με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1 για τη Νάπολι.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 29ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (30ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ