Νέα βελτιωμένη πρόταση της Ίντερ για Λουκάκου

Ρομέλου Λουκάκου

i

©Intime

Νέα βελτιωμένη πρόταση της Ίντερ για Λουκάκου

Κώστας Τσιακλής 10:18 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 13.07.2023

Η Ίντερ θέλει να αποκτήσει μόνιμα τον Ρομέλου Λουκάκου από την Τσέλσι και επέστρεψε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Η Ίντερ θέλει διακαώς να αποκτήσει μόνιμα τον Ρομέλου Λουκάκου από την Τσέλσι και έτσι κατέθεσε μια νέα πρόταση στους «μπλε» αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ. Σε συζητήσεις πλέον οι δύο ομάδες.

Η ομάδα του Μιλάνου έχει δείξει εδώ και καιρό τις προθέσεις της για να αγοράσει μόνιμα τον Λουκάκου και πλέον τις έκανε και πράξη καταθέτοντας δύο προτάσεις. Η μια ήταν αυτή που πρόσφεραν στην Τσέλσι 25 εκατομμύρια ευρώ όμως αυτή δεν ήταν αρκετή για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των «μπλε».

Οι «νερατζούρι» δεν πτοούνται και επέστρεψαν στο τραπέζι των συνομιλιών με μια νέα πρόταση. Αυτή τη φορά η προσφορά της Ίντερ φτάνει στα 30 εκατομμύρια ευρώ και όπως επιβεβαιώνει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι θέλει να ολοκληρώσει όσο πιο γρήγορα τη μεταγραφή του Βέλγου επιθετικού προκειμένου να μην εμπλακούν και άλλες ομάδες στη διεκδίκηση του.

Για τον Λουκάκου είχαν ενδιαφερθεί ομάδες της Σαουδικής Αραβίας όμως ο 30χρονος απέρριψε το ενδεχόμενο να μεταγραφεί εκεί. Επιπλέον ο επίσης δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ισχυρίζεται πως για τον Βέλγο θα κινηθεί και η Γιουβέντους αν τελική πουλήσει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Η Τσέλσι αγόρασε τον Λουκάκου από την Ίντερ με 113 εκατομμύρια ευρώ ωστόσο οι επιδόσεις του δεν ήταν οι ανάλογες και ο Βέλγος την περασμένη σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στους «νερατζούρι». Εκεί σε 37 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 14 γκολ και επτά ασίστ.

Για τον Ρομέλου Λουκάκου είχε μιλήσει πρόσφατα και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ίντερ, Τζουζέπε Μαρότα. «Η Τσέλσι πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει μαζί του, είναι φυσιολογικό να μην μπορεί να τον βγάλει στην αγορά και να περιμένει μεγάλες αμοιβές. Δεν είναι τυχαίο ότι η προσφορά από τη Σαουδική Αραβία για τον Λουκάκου ήταν περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη ο νέος προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, είπε τα εξής: «Ο Λουκάκου πρέπει να επιστρέψει στις 12/13 Ιουλίου για να είναι μέλος της ομάδας για την έναρξη της προετοιμασίας. Με όλους τους παίκτες που φτάνουν, το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να έρθουν στο γραφείο μου και να πουν ένα γεια. Αυτό περιμένω αν είναι ακόμα παίκτης της Τσέλσι».