Νέα επίθεση των οπαδών της Ίντερ σε Λουκάκου: «Δεν είμαστε ρατσιστές, αλλά δεν είναι ευπρόσδεκτος εδώ»

Ρομέλου Λουκάκου

i

PrtScr

Νέα επίθεση των οπαδών της Ίντερ σε Λουκάκου: «Δεν είμαστε ρατσιστές, αλλά δεν είναι ευπρόσδεκτος εδώ»

Κώστας Τόπας 14:20 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 29.10.2023

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ίντερ, θέλησαν να ξεκαθαρίσουν γι' ακόμη μία φορά, ότι ο επιθετικός της Ρόμα, Ρομέλου Λουκάκου δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος στο «Σαν Σίρο».

Η Ίντερ διαπραγματεύονταν μια νέα συμφωνία με την Τσέλσι για τον Βέλγο επιθετικό την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αλλά τα παράτησαν μόλις έμαθαν ότι ο Βέλγος στράικερ είχε κρυφά συνομιλίες με την αντίπαλη Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» τελικά δεν είχε την πολυτέλεια να υπογράψει τον Λουκάκου το καλοκαίρι κι έτσι ο 30χρονος φορ κατέληξε να ενταχθεί στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, με δανεισμό. 

Ο Λουκάκου ξεκίνησε καλά τη ζωή του στην ιταλική πρωτεύουσα, σκοράροντας οκτώ γκολ στα πρώτα 10 παιχνίδια του για τον σύλλογο σε Serie A και Europa League. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως ζορίζουν τώρα για τον ίδιο, καθώς όπως τονίζεται από το «FcInterNews» μια ομάδα ultras της Ίντερ εξέδωσε μια δήλωση πριν από την αναμέτρηση με τη Ρόμα (29/10, 19:00), μιλώντας για τη διαμαρτυρία εναντίον του Λουκάκου και την επιθυμία να αποφευχθούν τυχόν ρατσιστικά επεισόδια.

«Ας μην πέσουμε στην κοινοτοπία και τη βλακεία. Ας αφήσουμε τον ρατσισμό έξω από το γήπεδο, που δεν είναι κάτι που μας αντιπροσωπεύει. Πρέπει να υποστηρίξουμε τα χρώματά μας και να ενθαρρύνουμε την ομάδα πιο δυνατή από ποτέ να πετύχει τη νίκη. Ας καταλάβουμε ότι το Μιλάνο δεν είναι πλέον η πόλη του και ότι δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος εδώ». 

Οι ultras της Ίντερ είχαν προγραμματίσει να μοιράσουν 30.000 σφυρίχτρες πριν από τον αγώνα για να χρησιμοποιήσουν εναντίον του Λουκάκου, αλλά οι Αρχές ασφαλείας το απαγόρευσαν.