Ανησυχία στην Ίντερ: Πάσχει από αναιμία ο Σάντσες

Αλέξις Σάντσες

i

©PrtScr

Ανησυχία στην Ίντερ: Πάσχει από αναιμία ο Σάντσες

Κώστας Τόπας 10:55 - 09.09.2023

Ο Αλέξις Σάντσες, αντιμετωπίζει ένα ιατρικό μυστήριο ενώ βρίσκεται σε διεθνή καθήκοντα για τη Χιλή, με αναφορές από την Ιταλία να αναφέρουν ότι πάσχει από μια μορφή αναιμίας.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός εντάχθηκε στην Ίντερ ως ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Μαρσέιγ στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο, ο Αλέξις Σάντσες δεν έχει κληθεί να αγωνιστεί ακόμη για τους «νερατζούρι» στη Serie A, αλλά έκανε το ταξίδι στη Χιλή για διεθνή καθήκοντα.

Μάλιστα, υπάρχει έντονη ανησυχία για τον Αλέξις Σάντσες ενόψει των αναμετρήσεων με την Ουρουγουάη και την Κολομβία, όπως άφησε να εννοηθεί ο προπονητής των Χιλιανών, Εντουάρντο Μπερίτσο στη συνέντευξη Τύπου.

«Αξιολογούμε την κατάστασή του. Έχει υποβληθεί σε εξετάσεις και θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με τη φυσική του κατάσταση», τόνισε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με το «Sky Sport Italia», υπάρχουν ορισμένα ανησυχητικά αποτελέσματα εξετάσεων που υποδηλώνουν ότι ο αριθμός των ερυθρών αιμοσφαιρίων του είναι χαμηλότερος από το αναμενόμενο. Αυτό υποδηλώνει μια μορφή αναιμίας και οι γιατροί προσπαθούν να ανακαλύψουν τι προκαλεί αυτά τα αποτελέσματα.

Ο Σάντσες επέστρεψε στην Ίντερ για δεύτερη θητεία, καθώς ήταν ήδη στον σύλλογο από το 2019 έως το 2022, όταν έλυσε το συμβόλαιό του με κοινή συναίνεση για να ενταχθεί στην Ολιμπίκ Μαρσέιγ.

Η κυριαρχία της Ζενίτ, η εξαφάνιση των «Ευρωπαίων» και οι σχέσεις με Τουρκία: Πως είναι το ποδόσφαιρο στη Ρωσία 1,5 χρόνο μετά τον πόλεμο
REST OF THE WORLD

10:23 - 09.09.2023

Η κυριαρχία της Ζενίτ, η εξαφάνιση των «Ευρωπαίων» και οι σχέσεις με Τουρκία: Πως είναι το ποδόσφαιρο στη Ρωσία 1,5 χρόνο μετά τον πόλεμο

Μετά το ξέσπασμα του πολέμου, η Ρωσία αποκλείστηκε από τις διοργανώσεις της UEFA. Ενάμιση χρόνο μετά, η κατάσταση του ρωσικού ποδοσφαίρου έχει αλλάξει ριζικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάντσες αγωνίστηκε ξανά για λογαριασμό της Ίντερ την τριετία 2019-2022. Αρχικά ο Χιλιανός είχε αποκτηθεί δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ στη συνέχεια ολοκλήρωσε τη μόνιμη του μεταγραφή ως ελεύθερος. Με την ομάδα του Μιλάνου ο Σάντσες κατέγραψε 109 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είχε απολογισμό 20 γκολ και 23 ασίστ. Επίσης με την Ίντερ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο και ένα σούπερ καπ Ιταλίας.