Πόσους βαθμούς θέλει ακόμα η Ίντερ για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα

Ίντερ

i

©Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images/Ideal Images

Πόσους βαθμούς θέλει ακόμα η Ίντερ για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα

Κώστας Τόπας 13:20 - 02.04.2024

Μετά τη νέα νίκη της στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά κόντρα στην Έμπολι με 2-0, η Ίντερ βρίσκεται σχεδόν αγκαλιά με το 20ο Scudetto στην ιστορία της.

Η Ίντερ νίκησε άνετα 2-0 την Έμπολι, αποσπάστηκε στο +14 από τη Μίλαν και τρέχει για το 20ό πρωτάθλημα της ιστορίας της. Οι «νερατζούρι» πέτυχαν άλλη μια σημαντική νίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο καθώς εξασφάλισαν και τους τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη επικράτηση επί της ομάδας του Τιάγκο Μότα, τη 10η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Η τελευταία φορά που έχασαν βαθμούς ήταν στην ισοπαλία 1-1 με τη Τζένοα στις 29 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι θέλει πλέον τρεις νίκες στα οκτώ ματς που απομένουν για να σφραγίσει και μαθηματικά τον τίτλο. Το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ η Ιντερ κόντρα στην Έμπολι σημείωσε με έξοχο αριστερό σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής ο Ντιμάρκο, μόλις στο 5’ από πάσα του Μπαστόνι. Στο 88' ο Σάντσες από ασίστ του Ντάμφρις διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Υποθέτοντας ότι η Ίντερ συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, θα μπορούσε να επιβεβαιώσει την επιτυχία της στο Scudetto στις 21 Απριλίου, όταν θα αντιμετωπίσει τη Μίλαν στο «Derby della Madonnina».

Τα απίστευτα νούμερα της Ίντερ

Η σύγκριση της λέξης «τελειότητα» με το 2024 της Ίντερ είναι κάτι αυτόματο και περιγράφει την έκταση των αριθμών που εμφανίζονται στον αγωνιστικό χώρο από την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι. Από την αρχή της χρονιάς, μάλιστα, η Ίντερ έχει κερδίσει 13 στους 14 αγώνες, πετυχαίνοντας μια εντυπωσιακή σειρά επιτυχιών. Η μοναδική... παραφωνία ήταν το ισόπαλο (1-1) αποτέλεσμα με τη Νάπολι.

Ποιος είναι ο Νίκος Σταθόπουλος που ενδιαφέρεται για την απόκτηση της Ίντερ
SERIE A

12:33 - 02.04.2024

Ποιος είναι ο Νίκος Σταθόπουλος που ενδιαφέρεται για την απόκτηση της Ίντερ

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Ιταλία, η BC Partners του Νίκου Σταθόπουλου ενδιαφέρεται για την απόκτηση της Ίντερ και με αφορμή αυτήν την είδηση, το Sportal σας παρουσιάζει το προφίλ του Έλληνα επενδυτή.

Η Ίντερ έχει συγκεντρώσει 79 βαθμούς από τους 84 διαθέσιμους. Σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης οι «νερατζούρι» έχουν συγκεντρώσει ακόμη και έξι βαθμούς περισσότερους από τη Νάπολι του Λουτσιάνο Σπαλέτι, που τη σεζόν 2022/23 κυριάρχησε στο πρωτάθλημα προκαλώντας εντυπωσιακά κενά στους αντιπάλους τους. Σε σύγκριση με τη Νάπολι του Σπαλέτι, η Ίντερ βελτίωσε τόσο τα γκολ που πέτυχε (73 έναντι των «παρτενοπέι» (64) όσο και τα γκολ που δέχτηκε (14 έναντι 20).