Ιωάννα Τούνη: Τραγουδά στον γιο της «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» (vid)
i

Τούνη/ printscreen

Ιωάννα Τούνη: Τραγουδά στον γιο της «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:59 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:07 - 17.02.2023

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με την Ιωάννα Τούνη και τον νεογέννητο γιο τους να τραγουδούν «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...».

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 5 Ιανουαρίου 2023. Ο διάσημη influencer έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτα τους με το γνωστό μοντέλο ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά. 

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους στιγμές της οικογενειακής τους γαλήνης. Το πρωί της Παρασκευής (17/2) ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με την Ιωάννα Τούνη τραγουδάει στο μωρό της, τον ύμνο του Ολυμπιακού. Ο σύντροφός της είναι φανατικός οπαδός της ομάδας του Πειραιά και παρακολουθεί πολύ συχνά τους «ερυθρόλευκους» από κοντά σε αγώνες. 

Τα «έσπασε» το γκολ του Κανός, καλύτερο της αγωνιστικής και δεύτερο σε ψήφους σε όλη τη σεζόν (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:06 - 16.02.2023

Τα «έσπασε» το γκολ του Κανός, καλύτερο της αγωνιστικής και δεύτερο σε ψήφους σε όλη τη σεζόν (vid)

Το γκολ του Σέρχι Κανός κόντρα στον Παναιτωλικό έγινε το δεύτερο αγαπημένο του κόσμου, όσον αφορά τη φετινή σεζόν, ενώ βρέθηκε μία ανάσα από το να φτάσει και την κορυφή.

«Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό όπου πας εσύ θα 'μαι πάντα εγώ, να σ' ακολουθώ», τραγουδά η influencer και ο αγαπημένος της την διορθώνει λέγοντάς της: «Να σου τραγουδώ λένε». «Εντάξει, δεν πειράζει, σιγά σιγά», απαντά η Τούνη. 

«Πρέπει να μαθαίνουμε σωστά στον μικρούλη, Ολυμπιακός από κούνια» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.