«Η Σπόρτινγκ θέλει τον Ιωαννίδη ακόμη και αν κρατήσει τον Γκιόκερες»

Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

«Η Σπόρτινγκ θέλει τον Ιωαννίδη ακόμη και αν κρατήσει τον Γκιόκερες»

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:53 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 27.04.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί βασικό στόχο για την επίθεση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «A Bola».

Η υπογραφή επιθετικού είναι στο πλάνο που έχει καταρτίσει η διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη σεζόν 2024/2025 και στόχος έχει τεθεί ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Έλληνας επιθετικός προβλεπόταν να αντικαταστήσει τον Βίκτορ Γκιοκέρες, μετά την αποχώρηση του Σουηδού σκόρερ από την Αλβαλαδέ, αλλά, με βάση τα όσα αναφέρει η «A Bola», η υπογραφή του παίκτη του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να συμβεί ακόμη και στο ενδεχόμενο παραμονής του Γκιοκέρες στην ομάδα.

Το πλάνο για τις μεταγραφές για την επόμενη σεζόν σκιαγραφήθηκε από τη διοίκηση του Λεονίν και από τον Ρούμπεν Αμορίμ, έναν προπονητή που πολλές ομάδες έχουν βάλει στο στόχαστρό τους. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Πορτογάλος τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο της Σπόρτινγκ και την επόμενη σεζόν.

Το όνομα του Ιωαννίδη βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους αναφερόμενους επιθετικούς και η υπογραφή αρχίζει να κερδίζει δυναμική, έστω κι αν τώρα η πρόθεση είναι να παραμείνει ο Γκιόκερες στην ομάδα, κάτι που ο Ρούμπεν Αμορίμ θεωρεί θεμελιώδη προϋπόθεση για να παραμείνει στην κορυφή της ομάδας.

Τα «Λιοντάρια» έχουν ήδη κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές για να καταλάβουν πώς μπορούν να κάνουν δικό τους τον Έλληνα διεθνή. Οι «πράσινοι» φέρονται να κοστολογούν τον Ιωαννίδη στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που έδωσε πέρυσι η Σπόρτινγκ για να αποκτήσει τον Γκιοκέρες.