«Και η Γιουβέντους τσεκάρει Ιωαννίδη»

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

«Και η Γιουβέντους τσεκάρει Ιωαννίδη»

Sportal newsroom 09:47 - 18.04.2024

Το «Footmercato» αναφέρει ότι ο Φώτης Ιωαννίδης απασχολεί και τη Γιουβέντους η οποία θα ετοιμάσει και αυτή τη δική της πρόταση προκειμένου το προσεχές καλοκαίρι να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη. Πριν από μερικές εβδομάδες στην Πορτογαλία, αποκάλυψαν ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας παρουσιάζεται ως σοβαρά ενδιαφερόμενη για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού. Η «A Bola», μάλιστα ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει 20 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να παραχωρήσει τον 24χρονο Έλληνα διεθνή επιθετικό.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον από πλευράς Σπόρτινγκ δεν είναι το μοναδικό όπως προκύπτει από Ιταλία μεριά. Η Λάτσιο είναι μία από τις ομάδες που έχει στο μπλοκάκι της τον Φώτη Ιωαννίδη, ενόψει της νέας σεζόν, καθώς το προσεχές καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Τσίρο Ιμόμπιλε.

Μάλιστα, η Λάτσιο έχει μία σοβαρή «αντίπαλο» στο παιχνίδι της απόκτησης του Ιωαννίδη. Κι αυτή είναι η Γουέστ Χαμ, η οποία όπως τονίζει το δημοσίευμα ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού από τους «πράσινους», επιθυμώντας να πάρει έναν «νέο μακροπρόθεσμο αντικαταστάτη του Μίκαιλ Αντόνιο»,

Αυτή τη φορά και σύμφωνα με το Footmercato ο Ιωαννίδης απασχολεί και τη Γιουβέντους η οποία τον έχει στα ραντάρ της και ετοιμάζεται να καταθέσει κι αυτή τη δική της πρόταση για να τον αποκτήσει. Το εν λόγω δημοσίευμα, τονίζει ότι ο Έλληνας διεθνής φορ κοστολογείται στα 15+5 εκατομμύρια ευρώ. Ενα ποσό το οποίο απέχει από την πραγματικότητα, αφού από την πλευρά του Παναθηναϊκού η ενδεχόμενη πώληση του Ιωαννίδη δεν τίθεται προς συζήτηση.

Κι αυτό διότι ο παίκτης νιώθει καλά στην ομάδα και επιπλέον γιατί οι «πράσινοι» για να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων για πώληση του, θα πρέπει να λάβουν μια εξωπραγματική, από οικονομικής άποψης,. προσφορά.

Μέχρι στιγμής ο Ιωαννίδης μετράει 21 γκολ και οκτώ ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την τρέχουσα σεζόν, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με το «τριφύλλι» μέχρι το καλοκαίρι του 2027.