Ο Παναθηναϊκός απάντησε για τον Ιωαννίδη με μια φωτογραφία!

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Ο Παναθηναϊκός απάντησε για τον Ιωαννίδη με μια φωτογραφία!

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:49 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 17.04.2024

Tη δική του απάντηση για τα σενάρια περί της ανάμειξης του Φώτη Ιωαννίδη στον έλεγχο ντόπινγκ έδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω μίας φωτογραφίας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (17/4) έσκασε σαν... βόμβα η είδηση πως ένας ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδας βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Τα πρώτα σενάρια έκαναν αναφορά στον Φώτη Ιωαννίδη, εντούτοις υπήρξε διάψευση όσον αφορά τον άσο του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, εκείνος τόνισε πως θα κινηθεί νομικά σε όσους τον συκοφάντησαν, μέσω ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα ο ίδιος έγραψε πως: «Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου».

Ο Φώτης Ιωαννίδης θα απαντήσει με τον τρόπο που ξέρει...

Ο Φώτης Ιωαννίδης θα απαντήσει με τον τρόπο που ξέρει...

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετατράπηκε άθελα του στον πρωταγωνιστή σε μία διαδικτυακή ανθρωποφαγία, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή απόδειξη για τον εμπλοκή του... Το story κατέρρευσε αμέσως, όμως σύντομα θα έρθουν και οι... απαντήσεις του επιθετικού του Παναθηναϊκού, εκεί που ξέρει να απαντάει καλύτερα από τον καθένα.

Απάντηση έδωσε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω ποσταρίσματος που έκανε στα social media. Δίχως να γράψει κάτι συγκεκριμένο στη λεζάντα, η ομάδα με το «τριφύλλι» ανέβασε μία φωτογραφία του παίκτη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει τη στήριξή της σε αυτόν.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ»

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της Εθνικής στο παιχνίδι με τη Γεωργία στην Τιφλίδα βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM, απέκλεισε την περίπτωση το θετικό δείγμα ντόπινγκ να ανήκει στον Φώτη Ιωαννίδη. Οπως τόνισε και τα δυο δείγματα που έδωσε ο Έλληνας φορ του Παναθηναϊκού (ένα πριν τον αγώνα και ένα μετά) ήταν αρνητικά, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης Ντόπινγκ.

«Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει με καμία κύρωση, παρά μόνο ο ποδοσφαιριστής, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό. Αυτό που θέλω να προσθέσω όμως είναι ότι κυκλοφορεί ένα και μοναδικό όνομα κι αυτό είναι του Φώτη Ιωαννίδη. Να σας πω ότι επιβεβαιώνεται από τον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης Ντόπινγκ, ότι τα δύο δείγματα που ελήφθησαν από τον Φώτη Ιωαννίδη, το πρώτο στην Αθήνα πριν τον αγώνα και ένα μετά στην Τιφλίδα ήταν αρνητικά. Στην Αθήνα ελήφθησαν κι άλλα δείγματα από οκτώ ποδοσφαιριστές και στην Τιφλίδα ελήφθησαν κι από έναν ακόμη ποδοσφαιριστή», ανέφερε χαρακτηριστικά.