Επιμένουν οι Πορτογάλοι: «Ο Παναθηναϊκός κοστολογεί τον Ιωαννίδη στα 20 εκατ. ευρώ»

Επιμένουν οι Πορτογάλοι: «Ο Παναθηναϊκός κοστολογεί τον Ιωαννίδη στα 20 εκατ. ευρώ»

Κώστας Τόπας 13:42 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 26.03.2024

Δημοσίευμα της πορτογαλικής «A Bola» αποκαλύπτει πως για την παραχώρηση του Φώτη Ιωαννίδη στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Παναθηναϊκός θέλει ένα ποσό της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας παρουσιάζεται ως σοβαρά ενδιαφερόμενη για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Μετά την εφημερίδα Record, ο Πορτογάλος ρεπόρτερ του πόρταλ UOL Esporte και του σοβαρού ειδησεογραφικού πρακτορείου CNN Portugal, Μπρούνο Αντράντε, μοιράστηκε τις πληροφορίες του για τον Ιωαννίδη, μέσω της πλατφόρας «Χ», λέγοντας πως το «τριφύλλι» κοστολογεί τον Ιωαννίδη στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Τα 15 εκατομμύρια ευρώ είναι το εφάπαξ ποσό με τη συμφωνία και τα άλλα 5 εκατομμύρια ευρώ αφορούν μπόνους αποδοτικότητας για τα γκολ που θα σκοράρει ο 24χρονος στράικερ.

Σειρά πήρε η «A Bola», η οποία σε σημερινό της (26/03) δημοσίευμα επιβεβαιώνει την πληροφορία του Μπρούνο Αντράντε, σχετικά με τα 20 εκατομμύρια ευρώ που απαιτεί ο Παναθηναϊκός για να παραχωρήσει τον Φώτη Ιωαννίδη.

«Με το σενάριο της αποχώρησης του Γκιοκέρες να αναδύεται με κάθε γκολ που σκοράρει ο Σουηδός, η διοίκηση της Σπόρτινγκ παίρνει προφυλάξεις και έχει ήδη εναλλακτικές στο χαρτοφυλάκιό της. Η λίστα δεν είναι μεγάλη, αλλά υπάρχει ένας προτιμώμενος στόχος που, περιέργως, κόστισε το ίδιο με τον Γκιοκέρες το περασμένο καλοκαίρι. Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι επιθετικός από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος, όπως γνωρίζει η A BOLA, έβαλε την τιμή του Έλληνα στα 20 εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα των Πορτογάλων.

Η «Α Bola» μάλιστα φιλοξενεί δηλώσεις του Άνταμ Τσέριν, του συμπαίκτη του Φώτη Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό.

Μπρούνο Αντράντε: «Ο Παναθηναϊκός θέλει 15+5 εκ. ευρώ για τον Ιωαννίδη»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:11 - 25.03.2024

Μπρούνο Αντράντε: «Ο Παναθηναϊκός θέλει 15+5 εκ. ευρώ για τον Ιωαννίδη»

Ο Πορτογάλος ρεπόρτερ του UOL Esporte αποκάλυψε την τιμή που φέρεται να έχει ορίσει ο Παναθηναϊκός για τον Ιωαννίδη και ισχυρίστηκε πως οι Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Αταλάντα και Σεβίλλη κινούνται για τον διεθνή επιθετικό.

«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ένας πολύ νέος επιθετικός, με μεγάλες δυνατότητες και πιστεύω ότι αν συνεχίσει έτσι θα είναι μεγάλο αστέρι. Άκουσα φήμες ενδιαφέροντος για αυτόν από πολλούς συλλόγους και όχι μόνο από τη Σπόρτινγκ, αλλά ναι, φυσικά, η Σπόρτινγκ είναι μεγάλος σύλλογος και θα ήταν ένα μεγάλο βήμα για αυτόν», είπε ο Άνταμ Τσέριν στον «Antena 1».