Τετάρτη βγαίνουν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στις Θύρες 13-14

i

Intime

Τετάρτη βγαίνουν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:50 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 26.03.2024

Από το Τριφύλλι γνωστοποίησαν τις λεπτομέρειες για την είσοδο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού επανέρχεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς για την επανέναρξη των Play Offs της Stoiximan Super League και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 31 Μαρτίου. Ταυτόχρονα, οι οπαδοί του Τριφυλλιού ετοιμάζονται να επιστρέψουν στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης». Η ΠΑΕ ενημέρωσε για την προπώληση των εισιτηρίων, που αρχίζει από την Τετάρτη:

«Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play offs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 31/3 στις 6 μ.μ. στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 2 μ.μ.. Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ανά θύρα έχουν ως εξής: Θύρες 6,7: 30€, Θύρες 1Β, 5Γ, 8Β, 12Β: 45€, Θύρες: 1Α, 5Β, 8Α, 12Α: 60€, Θύρα 11: 80€, Θύρες 5Α, 9: 100€, Θύρα 2: 120€, Θύρα 10: 150€, Θύρα 3: 250€.

*Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. 

*Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.

*Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη (πατήστε εδώ). Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Η... προφητεία Γιαννακόπουλου: «Έτσι θα το βάλει ο Σλούκας και θα πάρουμε τη Euroleague» (vid)
EUROLEAGUE

19:17 - 25.03.2024

Η... προφητεία Γιαννακόπουλου: «Έτσι θα το βάλει ο Σλούκας και θα πάρουμε τη Euroleague» (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε τον... τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός AKTOR θα κατακτήσει τη Euroleague στο Βερολίνο, κάνοντας πλήρη αναπαράσταση της τελευταίας, σύμφωνα με τον ίδιο, φάσης.

*Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

*Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας wallet τους.

*Οι παραπάνω διαδικασίες έκδοσης εισιτηρίου και εισόδου στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα ισχύουν έως την 9η Απριλίου τρέχοντος έτους. *Από τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα τεθεί σε ισχύ, βάσει κυβερνητικής απόφασης, το νέο πλαίσιο με αλλαγή στον τρόπο ταυτοποίησης των κατόχων εισιτηρίων».