Ιωαννίδης: «Κάνω τα πράγματα καθαρά και δεν φοβάμαι τίποτα»

Φώτης Ιωαννίδης

i

Intime

Ιωαννίδης: «Κάνω τα πράγματα καθαρά και δεν φοβάμαι τίποτα»

Μπάμπης Τσιμπίδας 21:01 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:10 - 21.04.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης απάντησε για πρώτη φορά στην παραφιλολογία για την υπόθεση ντόπινγκ και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν το κεντρικό πρόσωπο της επικαιρότητας τις προηγούμενες ημέρες, αλλά όχι για τον λόγο που τον έχουμε συνηθίσει… Τα κατορθώματα του στο τερέν, τα εντυπωσιακά γκολ και τις ασίστ του.

Ο διεθνής επιθετικός έγινε ο στόχος μίας κακεντρεχούς επίθεσης στο Διαδίκτυο, με τα σχόλια στα social media να τον παρουσιάζουν ως… ντοπαρισμένο. Μία φήμη που καταρρίφθηκε γρήγορα, όμως πρόλαβε να αφήσει τις εντυπώσεις. Μετά το θριαμβευτικό 5-0 του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας και τη νέα γεμάτη εμφάνιση του, ο Ιωαννίδης ρωτήθηκε για όσα αντιμετώπισε στη διάρκεια της εβδομάδας. 

Ο 24χρονος στράικερ απάντησε εμφατικά πως δεν έχει λόγο να ανησυχεί και ο ίδιος είναι καθαρός: «Η απάντηση μου θα δοθεί στο γήπεδο. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνω τα πάντα όσο πιο καθαρά γίνεται, είμαι δίκαιος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα».

Σε ότι αφορά το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Ιωαννίδης αντέκρουσε τον χαρακτήρα του τελικού: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, δεν υπάρχει αγωνία. Ήδη το μυαλό μας είναι στην ΑΕΚ και ετοιμαζόμαστε να τους αντιμετωπίσουμε». 

Για την προσωπική απόδοση και τα γκολ που σκοράρει, ο Ιωαννίδης ανέφερε: «Στόχος μου είναι να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ, αυτό έχω πει. Νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μου και αυτό προσπαθώ να κάνω σε κάθε παιχνίδι».

Αν έχει πρότυπα γνωστούς ξένους στράικερ για να μαθαίνει από τις κινήσεις τους, ο Ιωαννίδης ανέφερε: «Γενικά δεν βλέπω πολλά παιχνίδια στον ελεύθερο χρόνο μου. Εννοείται πως παρατηρώ μερικούς μεγάλους επιθετικούς. Αλλά δεν είναι ότι δεν μπορούσα να τα κάνω αυτά τα πράγματα και πιο πριν. Τα έκανα και πιο πριν. Αλλά τώρα τα κάνω με μεγαλύτερη συχνότητα».