Τα νεότερα για τον Μπερνάρ και τον τραυματισμό του

Φατίχ Τερίμ και Μπερνάρ

i

Intime

Τα νεότερα για τον Μπερνάρ και τον τραυματισμό του

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:08 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:15 - 21.04.2024

Ο Μπερνάρ έφυγε τραυματίας από τη Λαμία και στον Παναθηναϊκό έχουν μία πρώτη εικόνα για τον τραυματισμό του και τη συμμετοχή του στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το μόνο μελανό σημείο στη νίκη του Παναθηναϊκού με 5-0 επί της Λαμίας ήταν ο τραυματισμός του Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός παραπονέθηκε από νωρίς στο ιατρικό τιμ του Τριφυλλιού και αντικαταστάθηκε στο 20' από τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Είναι λογικό η αγωνία για τη συμμετοχή του Μπερνάρ στο αθηναϊκό ντέρμπι της Τετάρτης στη Νέα Φιλαδέλφεια, να είναι μεγάλη. Ο Μπερνάρ είναι βασικό γρανάζι του Παναθηναϊκού, διένυε περίοδο φόρμας και όλοι ευελπιστούν να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχουν στο Τριφύλλι, ο Μπερνάρ ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και επειδή ξέρει το σώμα του, ζήτησε προληπτικά να αντικατασταθεί. Ο 32χρονος άσος θα υποβληθεί με την επιστροφή στην Αθήνα, σε μαγνητική τομογραφία για να εκτιμηθεί επακριβώς ο τραυματισμός του.

Επειδή το πρόβλημα είναι μυϊκής φύσης και ο χρόνος μέχρι την αναμέτρηση της «Αγιάς Σοφιάς» είναι μικρός, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τον Μπερνάρ. Ο ίδιος, πάντως, αισιοδοξεί ότι θα προλάβει και θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια του να στεφθεί πρωταθλητής.