Τερίμ: «Ενωμένοι είμαστε πολύ δυνατοί - Ο πιο σημαντικός αγώνας πλέον είναι της Τετάρτης»

Φατίχ Τερίμ

i

© Intime

Τερίμ: «Ενωμένοι είμαστε πολύ δυνατοί - Ο πιο σημαντικός αγώνας πλέον είναι της Τετάρτης»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:09 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:14 - 21.04.2024

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φατίχ Τερίμ μετά την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός στο «Αθανάσιος Διάκος» κι έφτασε σε ακόμη μία νίκη στα playoffs της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ επικράτησε εκτός έδρας της Λαμίας (0-5), στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Τούρκος τεχνικός των πρασίνων μίλησε για την εικόνα που παρουσίαζαν οι ποδοσφαιριστές του στο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όποιος είναι μαζί μας δεν πέφτει κάτω. Προτεραιότητά μας ήταν να πάρουμε τη νίκη και με πολλά γκολ. Ο πιο σημαντικός αγώνας πλέον είναι της Τετάρτης.

Είχα πει πως αν είμαστε ενωμένοι είμαστε πολύ δυνατοί το δείξαμε σήμερα ήταν σα να παίζουμε στην έδρα μας. Ο κύριος Γρηγόρης (σσ. Παπαβασιλείου team μάνατζερ ομάδας) είχε χάσει τον αδερφό του και θέλουμε να του κάνουμε δώρο τη νίκη».

Βόκολος: «Ο Παναθηναϊκός πάει για πρωτάθλημα - Εμείς βγάζουμε συμπεράσματα»

Ο Λεωνίδας Βόκολος στάθηκε στις διαφορές που έχει η Λαμία από τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα με 5-0.

«Ήταν ένα παιχνίδι για εμάς δύσκολο έτσι κι αλλιώς. Εμείς σε κάθε αγώνα έχουμε πει ότι βγάζουμε συμπεράσματα, ετοιμαζόμαστε, βλέπουμε πράγματα, ποδοσφαιριστές, βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, έχει την ποιότητα, τους παίκτες, το ρόστερ, είναι μια ομάδα που πηγαίνει για πρωτάθλημα και σαφώς ήταν καλύτερη από εμάς και στο τέλος δίκαια πήρε το παιχνίδι. Ίσως η έκταση του σκορ να μην έπρεπε να είναι αυτή αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι.

Το ρόστερ της ομάδας είναι περιορισμένο, θα κάνουμε ότι μπορούμε θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί, το ίδιο θα ισχύσει και για τα επόμενα δύο παιχνίδια».