Ξέσπασε ο Μπακασέτας για την υπόθεση ντόπινγκ: «Παίκτης ρωτούσε για την αντιβίωση των παιδιών του» – Η εκπληκτική ατάκα για Ιωαννίδη

Ξέσπασε ο Μπακασέτας για την υπόθεση ντόπινγκ: «Παίκτης ρωτούσε για την αντιβίωση των παιδιών του» – Η εκπληκτική ατάκα για Ιωαννίδη

Sportal newsroom 19:46 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:51 - 21.04.2024

Ο Τάσος Μπακασέτας μετά την πεντάρα με τη Λαμία αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Φώτη Ιωαννίδη, αλλά και την υπόθεση ντόπινγκ.

Ο Τάσος Μπακασέτας δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.

Ο άσος του «τριφυλλιού» μετά την πεντάρα στη Λαμία και ως αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας αναφέρθηκε στην υπόθεση ντόπινγκ που τελικά ήταν παραπληροφόρηση, ωστόσο, οδήγησε στο να βγουν ονόματα και να σπιλωθούν παίκτες.

Ο Μπακασέτας αφιέρωσε επίσης τη νίκη στο στέλεχος του Παναθηναϊκού, τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, αλλά και στη συνεργασία που έχει με τον Φώτη Ιωαννίδη, για τον οποίο είπε οτι διασκεδάζει να παίζει μαζί του. Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου που έχασε τον αδερφό του. Είναι πάντα δίπλα μας, πέρασε κάποιες δύσκολες μέρες, οφείλουμε να του αφιερώσουμε τη νίκη και να του δώσουμε δύναμη, Ξέραμε πως ειναι κομβικό ματς, ήρθαμε μόνο για ένα αποτέλεσμα. Δείξαμε την δυναμική μας, ελέγχαμε το ματς και μετά το γκολ όλα έγιναν πιο εύκολα. Βρήκαμε χώρους και όταν γίνεται αυτό μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά προβλήματα».

Για τη συνεργασία με τον Ιωαννίδη: «Είναι μια συνεργασία που ξεκίνησε από την Εθνική, με τη Γαλλία έπαιξα ως εξτρέμ κι αυτός ως φορ. Αυτή η συνεργασία είναι και έξω από το ματς, που τη θεωρώ πιο σημαντική. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον στο ματς. Ειναι εύκολο να παίζω με τον Φώτη, διασκεδάζω το ματς όταν παίζω με τον Φώτη. Έχω πολλές απαιτήσεις απ’ αυτόν κι αυτός έχει περισσότερες από τον εαυτό του. Θέλω να απολαύσω αυτή τη συνεργασία μαζί του για όσο διαρκέσει, καθώς δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Πολύ σημαντικό το ματς με την ΑΕΚ. Είμαστε σε ανοδική πορεία. Βελτιωνόμαστε, έχουμε βγαλει χαρακτήρα. Εξαιρετική ομάδα η ΑΕΚ, είναι περσινή πρωταθλήτρια. Ξέρουμε τις αδυναμίες της. Θα είναι ένα πολύ καλό ματς και για εμάς που θα παίξουμε».

Για το θέμα που ξέσπασε με ντοπέ διεθνή παίκτη: «Ως αρχηγός της Εθνικής δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που σπιλώνουν τα ονόματα ποδοσφαιριστών ειδικά όταν έχει έρθει αυτός ο αποκλεισμός, που θα κάνουμε καιρό να χωνέψουμε. Και υπάρχουν άνθρωποι που σπιλώνουν ποδοσφαριστές με τον χειρότερο τρόπο. Πιστέψτε με, το να μπαίνουν στη διαδικασία οι παίκτες να σκεφτούν αν είναι ντοπαρισμένοι είναι το χειρότερο πράγμα και το κουβαλάει πάντα. Απαιτώ να σταματήσει αυτό, δημιουργούν ένα πρόβλημα από το πουθενά.

Ο Τερίμ απάντησε για το δήθεν ντοπάρισμα: «Δεν ρώτησα καν τον Φώτη, δεν είχα ερωτηματικό»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:45 - 21.04.2024

Ο Τερίμ απάντησε για το δήθεν ντοπάρισμα: «Δεν ρώτησα καν τον Φώτη, δεν είχα ερωτηματικό»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη κόντρα στη Λαμία, ο Φατίχ Τερίμ πήρε θέση για τη «φασαρία» που επικράτησε με την υπόθεση ντόπινγκ στην Εθνική και τον Φώτη Ιωαννίδη.

Με πήρε παίκτης και ρωτούσε αν υπάρχει πρόβλημα με αντιβίωση των παιδιών του. Κάνουν πολύ κακό όσοι το ξεκίνησαν. Οφείλουν μία συγγνώμη. Θέλω να πιστεύω πως η ΕΠΟ και οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν τα πάντα για να τιμωρηθούν. Το να σπιλώνουν έναν διεθνή ποδοσφαιριστή έτσι είναι ό,τι χειρότερο. Αν υπήρχε κάτι τέτοιο, αντί να τον καλύψουμε τον βγάζουμε στη σέντρα και παρουσιάζουμε κάτι αναληθές και βρώμικο. Ντροπή σε αυτούς που κάνουν κάτι τέτοιο».